VIDEO: Gest obscen făcut de un parlamentar. Reacția lui: „Nu mă mai bârâiți atâta la cap”

marți, 07 februarie 2017, 16:15
2 MIN
 VIDEO: Gest obscen făcut de un parlamentar. Reacția lui: „Nu mă mai bârâiți atâta la cap”

Într-o filmare realizată de deputații USR și publicată marți pe Facebook sunt surprinși parlamentarii PSD-ALDE care ies din sala de plen în timpul discursului ținut de președintele Iohannis. Pe filmare se observă cum un parlamentar întoarce mâna la spatele său și face un gest obscen către cameră.

Astăzi 07 Februarie 2017, în timpul discursului Președintelui Klaus Iohannis rostit în fața camerelor reunite ale Parlamentului, aleșii PSD au considerat de cuviință să-i întoarcă spatele și să părăsească sala. În drum spre ieșire ne-au transmis un semnal discret. Ce credeți că vor să ne transmită? Diseară mergem să întrebăm niște prieteni frumoși și liberi, pe care i-am cunoscut în ultimele 7 zile.

Posted by USR Maramureș on Tuesday, February 7, 2017

Reprezentanții USR susțin pe Facebook că ar fi vorba de senatorul PSD de Constanța Tit-Liviu Brăiloiu. Contactat, acesta a negat că ar fi el: "Nu, domn’le, n-am facut nici un gest. Nu mă mai bârâiți atâta la cap și mai lăsați-mă în pace".

"Astăzi 07 Februarie 2017, în timpul discursului Președintelui Klaus Iohannis rostit în fața camerelor reunite ale Parlamentului, aleșii PSD au considerat de cuviință să-i întoarcă spatele și să părăsească sala. În drum spre ieșire ne-au transmis un semnal discret. Ce credeți că vor să ne transmită?", scrie contul USR Maramures pe Facebook, in postarea in care este publicata si un scurt clip video cu momentul.

hotnews.ro

Comentarii