2 şi 3: acestea au fost cele mai multe note la un concurs de angajare la „Socola”

joi, 10 septembrie 2015, 01:55
1 MIN
 2 şi 3: acestea au fost cele mai multe note la un concurs de angajare la „Socola”

Concurs de angajare eşuat la Institutul “Socola”. Din 22 de candidaţi, doar şase au reuşit să ia notă peste cinci. Ei au susţinut ieri proba scrisă pentru unul din posturile scoase la concurs, de la îngrijitori şi şoferi până la psihologi, însă puţini au şi reuşit să o treacă. 

 

 Majoritatea din cei care s-au prezentat ieri la proba scrisă erau chiar angajaţi ai Institutului de Psihiatrie Socola ce deţineau posturi pe o perioada determinată şi au candidat pentru unul cu perioadă nedeterminată.
Aceşti candidaţi au obţinut note de doi şi de trei, în condiţiile în care nota minimă pentru a promova este cinci. “Sincer, nu mă aşteptam să fie o asemenea situaţie, pentru că noi am transmis în mod repetat că trebuie să fie foarte bine pregătiţi profesional şi că vor lua concursul doar cei care au învăţat”, a precizat dr. Gabriel Oprişanu, managerul interimar al Institutului de Psihiatrie “Socola” Iaşi. Conducerea unităţii se vede acum nevoită să organizeze din nou concurs pentru posturile neocupate, în următoarele 30 de zile. Cei şase candidaţi care au promovat această etapă vor susţine pe 11 septembrie proba practică, respectiv interviul.
 

 

Comentarii