A leşinat chiar în uşa autobuzului 42 oprit în staţie şi a căzut direct cu capul de bordură

vineri, 16 ianuarie 2015, 13:11
1 MIN

Bărbatul a ajuns la spital, incidentul fiind cercetat de Poliţie.

 

O călătorie cu autobuzul terminată la spital. Ieri, o cursă RATP a autobuzului 42 a fost întreruptă după ce un bărbat a leşinat. Incidentul a avut loc în jurul orei 12.45, când un autobuz 42 a oprit în staţia din Bucşinescu.

Potrivit relatărilor călătorilor, ieşeanul se afla aproape de uşa din mijloc a autovehiculului, când i s-a făcut rău şi căzut. “După ce s-au deschis uşile autobuzului, eu şi încă o doamnă am coborât pentru a face loc altor oameni. La scurt timp însă, domnului (victimei – n.r.) i s-a făcut rău şi a căzut pe spate, cu capul de bordură”, a povestit Lucian, un martor la eveniment.

La scurt timp, o femeie a solicitat un echipaj medical, iar la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă. Bărbatul a fost mobilizat şi transportat de urgenţă la Spitalul de Neurochirurgie, pentru investigaţii şi tratament.

Autobuzul a fost oprit în staţie până la sosirea poliţiştilor, care au declanşat cercetările. Toţi călătorii au fost nevoiţi să coboare şi au aşteptat alte autobuze pentru a ajunge la destinaţie.

Comentarii