Eveniment

aBeauty Clinique Iaşi – servicii de înfrumuseţare şi estetică la rang înalt

miercuri, 01 noiembrie 2017, 11:10
3 MIN

Vineri, 3 noiembrie 2017, sărbătorim deschiderea oficială a clinicii aBeauty Clinique din Iaşi. Aflată pe Şos. Petre Andrei nr. 28, la demisolul blocului A8 din Exclusive Residence (zona Copou), aBeauty Clinique Iaşi este cea de-a cincea clinică pe care brandul de estetică şi înfrumuseţare o deschide în ţară în mai puţin de 5 ani.

Evenimentul de deschidere va începe vineri la ora 17:00, iar toate persoanele care doresc să ciocnească un pahar de şampanie cu noi sunt aşteptate personal de către frumoasa Dana Săvuică, la o discuţie prietenoasă despre sănătate şi frumuseţe. Vom face poze, vom râde şi ne vom simţi bine împreună! Este un moment perfect pentru a petrece sfârşitul de săptămână!

În cadrul evenimentului, vom testa live două dintre cele mai populare tratamente faciale şi corporale din lume, disponibile la aBeauty Clinique Iaşi. Despre tratamentul facial vă putem spune momentan că este arma secretă a vedetelor de la Hollywood, o baghetă magică ce întinereşte, hidratează şi ameliorează problemele dermatologice.

Despre tratamentul corporal putem spune că este o soluţie foarte eficientă în lupta cu depozitele localizate de grasime, recordul nostru în retţaua de clinici aBeauty fiind de 8 cm pierduţi în circumferinţă de către una din pacientele noastre care a efectuat 3 şedinţe.

Tratamentele vor fi testate live pe voluntari, iar specialiştii aBeauty vor răspunde la toate întrebările participanţilor. De asemenea, cu ocazia deschiderii oficiale veţi fi asteptaţi cu surprize de bun venit şi cu reduceri speciale valabile doar în ziua deschiderii.


 
Ce aduce nou aBeauty Clinique pe piaţa de estetică şi înfrumuseţare din Iaşi?

Ne vom rezuma la trei mari elemente atunci când răspundem la această întrebare.

1.    Experienţa

În acest moment avem 5 clinici în oraşe precum Bucureşti, Braşov, Constanţa, Galaţi şi Iaşi. Experienţa dobândită în cei 5 ani reprezintă primul lucru pe care clienţii şi pacienţii noştri il vor remarca din momentul în care păşesc în clinica noastră, în momentul consultaţiilor, realizării tratamentelor şi până în momentul măsurării rezultatelor.

2.    Tratamente noi

Există multe tratamente pe care le vom oferi în clinica noastră din Iaşi, însă în mod special aducem în discuţie tratamentul corporal anticelulitic şi de slăbire cu Syneron VelaShape III, cel mai nou şi performant aparat din gama sa disponibil în Iaşi, doar la clinica noastra. De asemenea, un tratament facial ce se regăseşte exclusiv la aBeauty Clinique Iaşi este DermaFrac, o inovaţie şi o revoluţie în domeniul tratamentelor faciale ce combină precizia micro-acelor cu serumurile de calitate oferind astfel 3 beneficii simultane în cadrul unei singure şedinţe.

3.    Rezultate

Clienţii şi pacienţii din întreaga ţară aleg aBeauty Clinique pentru rezultate. Unii dintre ei călătoresc deseori din oraşe vecine pentru a avea parte de tratamente la aBeauty Clinique. Dincolo de tehnologie şi pregătirea specialiştilor, aspecte pe care le considerăm obligatorii pentru succes, la aBeauty Clinique clienţii şi pacienţii vor regăsi ceva unic şi incomparabil: soluţii personalizate şi protocoale unice menite să aducă beneficii şi rezultate măsurabile tuturor celor care ne aleg.

aBeauty Clinique Iaşi este o clinică de estetică şi înfrumuseţare corporală şi facială unde poţi avea parte la cel mai înalt nivel de tratamente faciale de întinerire, tratarea petelor pigmentare, tratarea afecţiunilor dermatologice, epilare definitivă, tratarea celulitei, a fenomenului de piele flască şi eliminarea depozitelor localizate de grăsime.

Vă invităm vineri, 3 noiembrie 2017, la ora 17:00 să ne treceţi pragul clinicii pentru a avea ocazia să ne cunoaştem mai bine. Vă rugăm să ne confirmaţi participarea telefonic la 0748484802 sau prin email la iasi@abeauty.ro .

Sunt plăcut impresionată de clinicile aBeauty şi de oamenii profesionişti şi prietenoşi de acolo.”  Giulia Anghelescu

"Peste 5 ani de studii clinice, protocoale unice, rezultate măsurabile şi experienţă în soluţii personalizate."

 

Comentarii