Abonamente la stadion

vineri, 24 iunie 2016, 01:43
2 MIN
 Abonamente la stadion

  Preţul acestora este cuprins între 100 şi 600 lei. În acest sezon se vor reintroduce biletele de intrare la meciurile de campionat. Achiziţionarea lui Walter Fernandez a picat, Böle şi-a prelungit contractul cu CSMS pe un an

 
 
Conducerea CSMS Iaşi a anunţat preţurile abonamentelor la meciurile pe care echipa ieşeană le va disputa pe teren propriu în sezonul viitor în Europa League, Liga I, Cupa României şi Cupa Ligii. Acestea sunt: 100 lei la peluze, 200 lei la tribunele A şi B, 300 lei la tribunele 0A şi 0B şi 600 lei la tribuna 0. Membrii galeriei vor trebui să achite 25 lei pentru un loc în peluză. Persoanele sub 14 ani şi peste 65 de ani beneficiază de reduceri, urmând a plăti în funcţie de locul din stadion, 50, 150, 200 ori 400 lei pentru a fi abonaţi. Abonamentele se vor vinde la sediul clubului, de luni până vineri, între orele 10 şi 16, începând de pe 24 iunie.
Şefii CSMS au mai anunţat că moda intrării gratuite la partidele oficiale, adoptată în play-out-ul sezonului trecut, va fi abandonată şi că vor fi reintroduse bilete de intrare. Preţurile de bază ale tichetelor vor fi 5 lei la peluze, 10 lei la tribunele A şi B, 20 lei la tribunele 0A şi 0B şi 30 lei la tribuna 0.
În ceea ce priveşte lotul de jucători, achiziţionarea mijlocaşului Walter Fernandez a picat. Conform apropiaţilor spaniolului, acesta semnase prin mail un acord cu Iaşul, însă mutarea nu s-a oficializat pentru că, în Iaşi, preşedintele CSMS, Florin Prunea, i-a propus fotbalistului un alt contract, cu un salariu mai mic decât cel stabilit iniţial. Şeful executivului ieşean a comentat subiectul astfel: “Nu ne-am înţeles, transferul lui Walter a picat”.

Foarte probabil, schimbarea atitudinii lui Prunea s-a datorat faptului că, după cum am anticipat, Lukacs Böle s-a răzgândit în privinţa continuării colaborării cu Iaşul. Mijlocaşul maghiar, care a lipsit de la antrenamentele echipei până acum, a semnat ieri prelungirea contractului pentru încă un an cu gruparea din Copou, devenind al doilea cel mai bine plătit jucător din lot. Böle va încasa un salariu de 5 000 de euro lunar şi o primă de instalare de 12 000 de euro, plus alte bonusuri de rezultat sau obiectiv. Cel mai bine plătit jucător ieşean la ora actuală este Alexandru Ciucur, care are acelaşi salariu ca şi Böle, dar va încasa 20 000 de euro drept bonus de instalare. 

 

 

 

Comentarii