Accident cu două victime la Miroslava

miercuri, 31 mai 2017, 01:50
1 MIN
 Accident cu două victime la Miroslava

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi a intervenit marţi dimineaţă la un accident cu două victime produs în localitatea Miroslava.

În accident au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea circula cu viteză pe un drum comunal şi s-a izbit în partea dreaptă a unei alte maşini, în care erau şoferul şi doi pasageri, aceştia din urmă necesitând îngrijiri medicale.

„Am fost solicitaţi să intervenim la ora 10.40, pentru un accident cu două victime. A fost dirijat imediat un echipaj medical de urgenţă tip C2 cu medic, care a găsit la faţa locului un bărbat politraumatizat prin accident rutier în vârstă de 19 ani. Acesta prezenta traumatism cranio-cerebral, traumatism la nivelul coloanei cervicale şi multiple fracturi. Era agitat, stabil hemodinamic, iar după acordarea asistenţei medicale de urgenţă a fost transportat la Spitalul «Sf. Spiridon» pentru inves­tigaţii de specialitate. Cealaltă victimă, pasager dreapta spate, a fost preluată de un echipaj EPA al SMURD“, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal şi purtător de cuvânt al SAJ Iaşi. 

Comentarii