Află cum îți este afectată pielea de călătoriile dese cu avionul

duminică, 25 septembrie 2016, 17:15
2 MIN
 Află cum îți este afectată pielea de călătoriile dese cu avionul

Pielea, în timpul mersului cu avionul are probleme serioase, indiferent că vorbim despre un zbor la prima clasă sau unul economic. Dermatologii ne explică efectele aerului din avion asupra pielii noastre dar și cum am putea să ne menținem tenul hidratat și ochii strălucitori în urma unui zbor.

Ai grijă la ochi, nas, buze și cuticule!

Nici ele nu sunt imune la efectele din avion. În timpul unui zbor până și membrana mucusului se usucă, tocmai de aceea nu simți gusturile așa cum ar trebui. Ține mine întotdeauna că trebuie să te hidratezi atunci când pleci la un drum lung cu avionul. Buzele uscate și ochii roșii sunt doar câteva dintre efectele pe care zborul le are asupra pielii tale. Menține-ți buzele hidratate o dată la două ore, folosind un balsam, spre exemplu Vaseline sau Eos, și picături hidratante de ochi pentru a evita roșeața.

Pot apărea neplăceri și un ten cât se poate de gras…

Mai ai nevoie de un motiv pentru care ar trebui să iei în serios hidratarea din timpul zborului? Umiditatea scăzută și aerul arid favorizează îngrășarea zonei T. Tenul gras este o metodă naturală a corpului, prin care acesta încearcă să combată lipsa umidității.

Nu exclude crema cu protecție solară în timpul zborului

Dacă vorbim despre un zbor pe timpul zilei crema cu protecție solară este un must! La altitudini mari razele soarelui sunt mai puternice și la fel și radiațiile UV. Tocmai de aceea este necesar să ai la tine o cremă cu protecție solară.

Aflați amănunte de pe glamour.ro

Comentarii