Ai ratat comedia Selfie? Mâine o vezi GRATUIT la Palatul Culturii

marți, 14 octombrie 2014, 17:16
2 MIN
 Ai ratat comedia Selfie? Mâine o vezi GRATUIT la Palatul Culturii

Cinefilii care n-au apucat să vadă filmul românesc pe marile ecrane în cinematografe la premieră o pot face acum într-un cinematograf în aer liber, improvizat pe esplanada Palatului Culturii.

Proiecţia va avea loc mâine, începând cu ora 16, accesul este liber, iar după film puteţi rămâne la concertul Smiley, Loredana şi Marius Moga.

În rolurile principale din comedia „Selfie” pot fi văzuţi doi dintre cei mai cunoscuţi actori ieşeni la nivel naţional şi internaţional, este vorba de  Olimpia Melinte şi Vad Logigan. „Selfie” este cel mai de succes film românesc al anului 2014, adunând, până în prezent, peste 95.000 de spectatori în cinematografele din toată ţara.

Povestea este a trei adolescente, interpretate de Crina Semciuc, Olimpia Melinte şi Flavia Hodja, care pornesc spre mare în aventura vieţii lor cu doar două zile înainte de examenul de bacalaureat. Vlad Logigan împreună cu actorii Levent Sali şi Alexandru Călin joacă rolurile a trei prieteni care au de gând să petreacă o vară plină de distracţie la mare, cu banii obţinuţi din furat. Situaţia se schimbă în momentul în care le întâlnesc pe rebelele Yasmine, Roxi şi Ana. Lucrurile se complică şi mai mult atunci când planurile tinerilor sunt peste cap de intervenţiile adulţilor responsabili, rolurile acestora revenindu-le actorilor consacraţi ca Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Răzvan Fodor, Carmen Tănase şi Florin Călinescu. Mihaela Rădulescu, Dan Chişu, Smiley, Alex Velea sau George Vintilă sunt câteva dintre vedetele care vor stârni hohote de râs cu apariţiile lor.

Pentru cei care nu o cunosc, Olimpia Melinte este singura româncă nominalizată la Premiile Goya şi câştigătoarea premiului Uniunii Actorilor din Spania, la categoria ,,Revelaţia anului”.

Partenerul său, Vlad Logigan este cunoscut actor de teatru şi s-a născut tot la Iaşi. Acesta joacă rolul lui George, un tip „super simpatic”. „E magician şi face trucuri foarte reuşite. La vârsta lui, eu îmi vedeam de vise, în timp ce el vedea de portofelele altora şi nu îl interesa şcoala. Vlad era un tip foarte curios şi plin de viaţă… de nestăpânit”, mărturiseşte actorul. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii