Am învins din penalty

joi, 19 ianuarie 2017, 02:43
2 MIN

 CSM Poli – Jagiellonia Bialystok 1-0 (0-0), în cel de-al doilea meci amical din cantonament

 
 
Aflată în cantonament în Turcia, CSM Politehnica Iaşi a disputat ieri al doilea meci de verificare al anului. Formaţia pregătită de Eugen Neagoe a întâlnit liderul primului eşalon din Polonia, Jagiellonia Bialystok, de care a trecut cu 1-0 (0-0). Golul a fost marcat de Cristea, în minutul 57.
Conform directorului sportiv al CSM, Marius Onofraş, Neagoe a utlizat formula: Caparco (’46 – Grahovac) – Bosoi (’46 – Voicu), Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu (’46 – Sato) – Ciucur, Răuţă (’65 – Ciucă), V. Gheorghe (’76 – Bădic), Ştefănescu (’80 – Danale) – Bole (’75 – Panţîru) – Cristea (’65 – Moldovan). Mitic şi Boiciuc nu au evoluat, având uşoare probleme de natură medicală.
Oficialii ieşeni au mai precizat că echipa a avut o prestaţie foarte bună. În primul act, după ce Caparco s-a opus deschiderii scorului în minutul 2, Cristea, care a fost activ, a fost aproape de gol în minutele 9 şi, mai ales, 33, când portarul Kelemen a avut o intervenţie de efect, iar Gheorghe a avut un şut periculos de la distanţă (’12). După odihnă, Andrei Cristea a deschis scorul dintr-un penalty acordat în urma unui fault comis asupra lui Böle, rezultatul fiind conservat şi datorită lui Grahovac, care a parat o lovitură liberă periculoasă, executată de Swiderski. Reamintim, în prima partidă amicală a anului, CSM a încheiat la egalitate, 0-0, cu Şahtior Karagandî, formaţie din Kazahstan.

Iaşul va mai disputa trei teste în Antalya, cu Vereya Stara Zagora (pe 21 ianuarie), FC Tosno (pe 23) şi Dunav Ruse (pe 25). 

Comentarii