Aşa s-a „reconstruit” Ateneul Tătăraşi. Cum arată acoperişul după incendiul de ieri

vineri, 31 octombrie 2014, 12:52
2 MIN
 Aşa s-a „reconstruit” Ateneul Tătăraşi. Cum arată acoperişul după incendiul de ieri

Incendiul care a distrus ieri 100 de metri pătraţi din acoperişul Ateneului Tătăraşi a fost provocat de scânteile produse de un aparat de sudură folosit de un muncitor.

Firma care se ocupa de reparaţii este SC Sigma APS Construct SRL. Afişul care anunţă lucrările executate la Ateneu este plin de inexactităţi. Momentul începerii lucrărilor este 24.03 2014, iar cel final este 24.05.2014. Teoretic, lucrările ar fi trebuit să se termine în luna mai.

În plus, pe acelaşi afiş scrie că termenul de execuţie este de 48 de luni, ceea ce ar fi însemnat să lucrările să fie gata în 2018.

Până una alta, în imaginea de mai sus vedeţi care este noua faţă a acoperişului Ateneului.

Istoria incendiului Ateneului Tătăraşi, citiţi mai jos:

VIDEO/ FOTO Ateneul Tătăraşi pus în pericol de scânteile de la o sudură. A ars o parte din acoperiş

 

 

Un incendiu de proporţii a izbucnit ieri la Ateneul Tătăraşi, din cauza unui muncitor care efectua lucrări la acoperiş. Potrivit primelor informaţii, flăcările au pornit de la scânteile sudurii pe care muncitorul o făcea la acoperiş. Flăcările au cuprins partea laterală a imobilului în jurul orei 13.30, apoi au urcat spre vârful construcţiei. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a trimis la faţa locului două speciale mai întâi, apoi două ambulanţe SMURD pentru victime, dar acestea din urmă nu au fost necesare.

 

Comentarii