N

Astăzi lotul CSMS pleacă la Bacău. Toţi jucătorii sunt apti pentru meci

N

vineri, 16 mai 2014, 01:50
2 MIN
 Astăzi lotul CSMS pleacă la Bacău. Toţi jucătorii sunt apti pentru meci

\N

CSMS Iaşi încheie astăzi pregătirea meciului de sâmbătă, din prima etapă a returului play-off-ului Ligii a II-a de fotbal, cu Sport Club Bacău. După un antrenament, care se va derula în cursul dimineţii, în Copou, masa de prânz şi odihnă, delegaţia ieşeană va pleca spre Bacău, cu autocarul. Ca şi în alte deplasări, echipa va avea parte de condiţii excelente, cazarea în noaptea de vineri urmând a fi făcută la un hotel de patru stele, Dumbrava, situat în zona centrală a oraşului lui Bacovia.
În ceea ce priveşte componenţa delegaţiei, veştile sunt excelente pentru antrenorul Marius Lăcătuş, care va avea la dispoziţie întreg lotul de jucători. Ovidiu Mihalache şi Alexandru Ţigănaşu, care au lipsit etapa trecută, la Berceni, din cauza unor probleme de natură medicală, s-au antrenat normal în ultimele zile şi, dacă la şedinţa de pregătire de azi nu vor apărea elemente noi, vor face deplasarea la Bacău. Ieri, Clement Pălimaru a avut mici probleme, din cauza cărora nu a terminat antrenamentul pe teren, însă staff-ul ieşean consideră că atacantul nu va avea dificultăţi în a fi prezent în disputa de mâine încă din primul minut.

Ţinând cont de tabloul prezentat precum şi de diferenţele majore existente între cele două formaţii, e limpede că Iaşul are ca obiectiv ferm câştigarea partidei cu SC Bacău. “Sper ca faţă de precedentul meci disputat la Bacău, în sezonul regulat, pe care l-am pierdut, să ne adaptăm mai bine cu gazonul denivelat existent pe stadionul Aerostar, acolo unde se va juca partida, să ne impunem jocul, să câştigăm şi să ne distanţăm faţă de contracandidatele noastre, Rapid şi FC Clinceni, care se înfruntă sâmbătă într-un meci direct” a declarat preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea

Comentarii