ATENŢIE când vă urcaţi în taxi! Un şofer beat turtă, prins de radar gonind prin Nicolina

miercuri, 17 septembrie 2014, 01:56
2 MIN
 ATENŢIE când vă urcaţi în taxi! Un şofer beat turtă, prins de radar gonind prin Nicolina

Un taximetrist beat a fost prins de poliţişti în timpul serviciului, pe străzile din Iaşi, în noaptea de luni spre marţi.

Şoferul circula cu viteză pe şoseaua Nicolina şi a fost tras pe dreapta de poliţiştii de la rutieră. Când l-au testat cu aparatul Drager a reieşit că bărbatul s-a urcat la volan după o beţie cruntă. Acesta conducea un au­to­turism inscripţionat Lux Taxi.

„La data de 16 septembrie, la ora 1.17, poliţiştii Biroului Rutier, în timp ce efectuau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe şosea­ua Nicolina din municipiul Iaşi, au procedat la oprirea în trafic a unui autoturism echipat taxi, care a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 83 km/h, pe un sector de drum limitat la 50 km/h. La volanul autoturismului se afla Constantin A., de 32 de ani, din Mo­goşeşti. Având în vedere că acesta prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei“, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Pe numele lui, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Initial, a fost o alta poza generica, care continea un indicativ oarecare. Soferul de pe taxiul aparut in poza a solicitat schimbarea ei.
 

Comentarii