ADVERTORIAL

Autocisternă profesională: poate fi utilizată pentru salubrizare în orice anotimp

vineri, 29 mai 2015, 01:50
2 MIN
 Autocisternă profesională: poate fi utilizată pentru salubrizare în orice anotimp

Utilajul este dotat cu accesorii care permit efectuarea de activităţi în domeniul de salubrizare, pe tot parcusul anului, indiferent de anotimp: stropit, transport container, sărăriţă iarna.

Autocisterna profesională este o soluţie inteligentă pentru firmele care activează în domeniul salubrizării, utilajul putând fi folosit la diferite activităţi, atât primăvara-vara, cât şi toamna sau iarna. Toate aceste activităţi sunt posibile, deoarece vorbim practic de un ansambul. Autocisterna profesională are în componenţa sa un şasiu, o suprastructură de ridicare cu cârlig (tip hook-lift), un bazin cu subcadru metalic tip hook (permite încărcarea pe şasiu). Sistemul de încărcat şi descărcat containere –  hooklift – are o capacitate de ridicare între 8-12 tone. La care se adaugă container cu o capacitate de 5 mc şi cisterna cu o capacitate de 6.000 litri, tot pe cadru hooklift.

Datorită acestor caracteristici tehnice, autospeciala poate fi utilizată pe toată perioada anului, pentru activităţi specifice fiecărui anotimp: stropit, transport container sau sărăriţă iarna.

De menţionat că în condiţii normale de funcţionare, autovehiculul nu prezintă risc de accidente sau pericol pentru mediu ori sănătatea oamenilor.

Utilajul este comercializat în România de Compania Grădinariu, una dintre cele mai importante firme din România în domeniul utilajelor de salubritate şi construcţii, care a investit  substanţial în linia de produse prietene cu mediul, produse calitative, eficiente, dar care în acelaşi timp protejează şi mediul. 

De punctat şi un alt avantaj important: Compania Grădinariu asigură prin specialiştii săi consultanţă tehnică la livrarea utilajului. Colaborând cu producători de renume mondial, firma este şi integrator de servicii,  având service propriu unde sunt pregătite pentru livrare şi se asigură  lucrările de mentenanţă pentru utilajele noi.

Specificaţii tehnice CISTERNĂ

* Rezervor fibră sticlă: 6.000 litri;

* Prevăzut cu pereţi "sparge val;

* Gura de vizitare cu capac de prindere într-un punct;

* Dispozitiv de umplere a rezervorului cu apă de la hidrant, accesorii;

* Filtru apă, supapă de suprapresiune, manometru de presiune;

* Antrenare pompă de apă cu grup hidraulic independent;

* Prevăzută cu pompă de joasă presiune (7 bar / 500 litri/min);

* Prevăzută cu pompă de înaltă presiune (150 bar / 20 litri/min);

* Tambur cu furtun şi pistol înaltă presiune;

* Tambur cu furtun pentru udat spaţii verzi;

* Subcadru metallic special conceput pentru amblasarea pe cadru hook;

* Container 5 mc montată pe cadru tip hooklift – pentru ridicare de către suprastructura hooklift;

* Autoşasiul va fi prevăzut cu un sistem de încărcat şi descărcat containere cu capacitatea de ridicare între 8-12 tone.

Comentarii