Barurile de la Cub, monitorizate de poliţiştii locali, mai ales noaptea, la ieşirea petrecăreţilor

sâmbătă, 07 iunie 2014, 01:50
1 MIN
 Barurile de la Cub, monitorizate de poliţiştii locali, mai ales noaptea, la ieşirea petrecăreţilor

Primăria le vine de hac petrecăreţilor din barurile de la Cub. Oficialii municipalităţii au spus ieri că au primit foarte multe plângeri de la asociaţiile de proprietari de pe bulevardul Ştefan cel Mare cu privire la scandalul şi zgomotul pe care îl provoacă în mijlocul nopţii tinerii care se distrează în centrul oraşului.

Astfel, edilii au decis să înfiinţeze un post de pază şi de ordine permanent în zona Cub, unde poliţiştii locali să vegheze continuu asupra tulburării liniştii publice.

Primăria a mai decis să monteze camere de supraveghere şi să ilumineze culoarele dintre barurile de la Cub. „Asta datorită faptului că cei care se duc acolo nu înţeleg că trebuie păstrată liniştea publică mai ales la orele dimineţii, motiv pentru care vom face controale permanente în zonă, iar Poliţia Locală va aplica contravenţii şi arestări pentru cei care nu înţeleg că trebuie să-i respecte pe locuitorii din zonă. Aceste măsuri le-am luat într-o strânsă legătură cu asociaţiile de proprietari de la blocurile de pe Ştefan cel Mare“, a declarat viceprimarul Mihai Chirica.

Conform acestuia, poliţiştii locali au sancţionat peste 26 de persoane de la începutul lunii mai şi s-au întocmit cinci dosare penale pentru cei care au tulburat liniştea publică.
 

Comentarii