Bestia pe post de tată, încarcerat după ce şi-a violat fiica de 12 ani

marți, 12 august 2014, 01:56
2 MIN
 Bestia pe post de tată, încarcerat după ce şi-a violat fiica de 12 ani

Judecătorii Curţii de Apel au condamnat definitiv un bărbat din judeţ acuzat că şi-a violat propria fiică. Dumitru Aldea a fost condamnat la şase ani de închisoare, fiind obligat, de asemenea, la plata unor despăgubiri totale de 50.000 de lei.

Instanţa a dispus punerea sub sechestru pe un teren de 3.000 de metri pătraţi deţinut de Aldea, pe care acesta are o casă de chirpici. Violatorul nu mai are nici voie să se apropie de fiica sa şi de soţie. Potrivit anchetatorilor, fiica lui Aldea era lovită şi ameninţată de tatăl său pentru a face sex cu el, agresiunile petrecându-se în timpul în care soţia bărbatului era plecată de acasă.

Prima faptă s-a fi petrecut în toamna anului 2012, pe când minora avea doar 12 ani. A fost imposibil pentru anchetatori să afle cu exactitate numărul abuzurilor sexuale la care a fost supusă adolescenta, descrisă de anchetatori ca fiind micuţă de statură şi firavă.

Nevasta individului a fost cea care a aflat prin ce chin trece fiica ei. Iniţial, femeia a găsit prezervative rupte pe patul în care dormea cu Aldea şi a crezut că acesta o înşală. A luat decizia de a-l urmări surprinzându-l la începutul acestei luni, imediat după ce acesta întreţinuse un raport sexual anal cu minora. A mers direct la Poliţie şi l-a reclamat.

Fata a rămas traumatizată de experienţa groaznică prin care a trecut timp de un an.
 

Comentarii