Birou de informare deschis la Transagropolis. Ce program va avea

vineri, 10 martie 2017, 23:27
1 MIN

Centrul de Informare şi Consultanţă pentru fermieri din cadrul parcului agroindustrial de la Leţcani a fost deschis oficial astăzi.

Biroul unic va reuni reprezentanţi ai Direcţiei pentru Agricultură a Judeţului (DAJ), Centrului Regional pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (CRFIR) şi Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

Acesta va funcţiona lunea, miercurea şi vinerea, în intervalul orar 9.00-14.00. Astăzi se va desfăşura în cadrul Transagropolis şi o sesiune de discuţii şi informări cu primarii localităţilor din judeţ, pe teme agricole.

„Intenţia noastră este de a face cunoscut Parcul Agroindustrial în rândul autorităţilor publice şi fermierilor din judeţ. În afara rolului său de a oferi spaţii de depozitare şi birouri, ne dorim ca fermierii să găsească oricând informaţii complete cu privire la finanţările existente în domeniu, la subvenţiile agricole şi alte puncte de interes“, a declarat purtătorul de cuvânt al CJ, Vlad Ciobanu.

La Transagropolis urmează să funcţioneze şi Centrul unic regional de informare antigrindină şi un Comitet consultativ pentru agricultură, care va reuni reprezentanţi ai CJ, ai Prefecturii, ai autorităţilor din domeniul agricol, un număr de 10 primari din judeţ şi câte 10 fermieri din fiecare domeniu agricol important.

Comentarii