Bomba cu gaz lampant: Răzvan Lucescu a fost demis de la Petrolul

miercuri, 17 septembrie 2014, 01:43
2 MIN
 Bomba cu gaz lampant: Răzvan Lucescu a fost demis de la Petrolul
El va fi înlocuit de Gheorghe Multescu

 

Tehnicianul Răzvan Lucescu nu mai este antrenorul echipei FC Petrolul, a anunţat, ieri, clubul prahovean pe pagina sa de Facebook. Motivul deciziei, care intervine cu câteva zile înaintea importantului meci de campionat cu Steaua de duminică, este reprezentat de rezultatele modeste ale echipei din ultimele etape, 1-2 acasă cu CFR Cluj şi 1-1 la Târgu Jiu, cu Pandurii.
Lucescu a preluat conducerea tehnică a echipei ploieştene la 11 martie, după ce Cosmin Contra a plecat în Spania, la Getafe. Sub conducerea lui Răzvan Lucescu, Petrolul a terminat ediţia trecută a campionatului pe locul 3. În acest sezon al Ligii I, Petrolul a obţinut patru victorii două egaluri şi o înfrângere, ocupând locul 4, cu 14 puncte. Ultimul meci al formaţiei cu Lucescu pe bancă a fost luni, când Petrolul a remizat, scor 1-1, în deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu. Echipa FC Petrolul a fost eliminată în play-off-ul Ligii Europa de Dinamo Zagreb, după 1-3 la Ploieşti şi 1-2 în Croaţia.  Odată cu Lucescu, a mai demisionat de la gruparea ploieşteană şi directorul sportiv, Marius Nicolae.
Viitorul antrenor al echipei prahovene va fi Gheorghe Mulţescu, care a semnat, ieri, un contract valabil până în vara anului 2016 cu gruparea prahoveană. Mulţescu a mai fost antrenorul Petrolului în 2003 şi 2012. Mulţescu îi va avea ca secunzi pe Daniel Timofte şi Yuksel Yesilova.
Gheorghe Mulţescu, 62 de ani, a mai pregătit în carieră pe Dinamo, Dacia Unirea Brăila, Samsunspor, Kayserispor, Adanaspor, Ankaragucu, Sportul Studenţesc, Astra Ploieşti, Gaziantepspor, Politehnica Timişoara, Petrolul Ploieşti, Jiul Petroşani, FC Braşov, Universitatea Cluj, FC Vaslui, Progresul Bucureşti şi Ceahlăul Piatra Neamţ, Gaz Metan Mediaş, la multe dintre aceste formaţii el având mai multe mandate.
 

 

Comentarii