Braşoveanul care şi-a omorât copilul într-un accident auto, sub control judiciar

luni, 27 iulie 2015, 01:50
2 MIN
 Braşoveanul care şi-a omorât copilul într-un accident auto, sub control judiciar

Bărbatul care, băut fiind şi fără să aibă permis de conducere, a provocat un accident, vineri, pe DN 1, lângă localitatea braşoveană Săcele, în urma căruia copilul său de o lună a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, este cercetat sub control judiciar.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar şef Liviu Naghi, bărbatul, în vârstă de 21 de ani, a fost reţinut, sâmbătă, de poliţişti, ulterior el fiind prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au dispus însă ca bărbatul să fie cercetat sub control judiciar. Accidentul a avut loc, vineri seară, pe DN 1A, într-o curbă la stânga, după ce tânărul, care conducea un autoturism dinspre Săcele spre Cheia, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autovehicul care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, cele două maşini au fost proiectate în şanţul de pe marginea drumului. Un bebeluş de o lună, copilul şoferului care a provocat accidentul, a murit pe loc, fiind proiectat prin geam în afara autoturismului.

De asemenea, mama bebeluşului, în vârstă de 19 ani, care se afla pe bancheta din spate, alături de copil, a rămas încarcerată, suferind traumatisme cranio-cerebrale şi toracice şi fracturi ale membrelor. Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD şi dusă la Spitalul Judeţean Braşov, în stare gravă. Șoferul vinovat şi un pasager din dreapta au fost răniţi uşor, refuzând să fie transportaţi la spital, ei primind îngrijiri la faţa locului. Poliţiştii au stabilit că şoferul care a produs accidentul nu avea permis de conducere şi era băut, în urma testării cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Comentarii