N

Când începe meciul de vineri dintre CSMS Iaşi şi SC Bacău?

N

miercuri, 16 aprilie 2014, 01:50
2 MIN
 Când începe meciul de vineri dintre CSMS Iaşi şi SC Bacău?

\N

Ora de start a partidei dintre CSMS Iaşi şi SC Bacău, de vineri, nu este certă „99% jucăm de la ora 17:00” spune preşedintele CSMS, Florin Prunea.

CSMS Iaşi va juca vineri primul meci din play-offul Ligii a II-a de fotbal, în compania formaţiei S.C. Bacău. Aseară, cu puţin timp înainte de închiderea ediţiei, ora de start a partidei care se va derula pe stadionul “Emil Alexandrescu” nu era bătută în cuie. Acest lucru a fost generat de poziţiile diferite avute de oficialii CSMS şi TVR, post care are un contract de drepturi de televizare ale unor întâlniri pe care clubul din Copou le dispută pe teren propriu în sezonul 2013-2014. Televiziunea publică doreşte ca jocul cu Bacăul să înceapă la ora 15:00, în timp ce antrenorul Iaşului, Marius Lăcătuş, vrea ca duelul să se deruleze în acelaşi timp cu celelalte dispute din prima etapă a play-off-ului, adică de la ora 17:00. TVR a solicitat ca startul confruntării cu Bacăul să aibă loc mai devreme decât restul partidelor de poimâine ca urmare a faptului că în grila de programe orele alocate fotbalului sunt 15-17, în timp ce gruparea ieşeană îşi argumentează poziţia prin faptul că televizarea întâlnirii ar permite contracandidatelor la promovare să studieze jocul CSMS. Conform unor surse, Iaşul forţează interzicerea difuzării meciului bazându-se pe faptul că postul public nu este la zi cu plata drepturilor de televizare. Aceleaşi surse susţin că TVR, care trebuie să achite Iaşului 40 000 de euro în acest sezon, în mai multe tranşe, nu a achitat ultimele două rate către liderul Seriei I al eşalonului secund.

O poziţie oficială vizavi de acest diferend a fost exprimată de preşedintele executiv al CSMS, Florin Prunea. “Ora de start oficială a partidei cu SC Bacău, de vineri, va fi anunţată miercuri. În proporţie de 99%, aceasta va fi 17:00. Trebuie să mă mai consult cu juriştii clubului înainte de a lua o decizie”, a spus Prunea, care a recunoscut problemele existente: “Vreau să-mi cer scuze suporterilor care trebuie să aştepte atâtea zile până să afle sigur la ce oră jucăm, însă există unele diferenţe de opinii cu TVR, care vrea ca meciul să înceapă la ora 15:00”.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii