Carmen Harra face o declaratie soc: „Băiatul Mădălinei Manole seamănă cu…”

joi, 14 martie 2013, 08:00
4 MIN
 Carmen Harra face o declaratie soc: „Băiatul Mădălinei Manole seamănă cu…”

Fiul Mădălinei Manole, Petru Mircea junior, a fost adus pentru prima dată de tatăl său într-o emisiune TV.

După ce l-a văzut în direct, perzicătoarea Carmen Harra a declarat că, după părerea ei, micuțul în vârstă de trei ani și jumătate seamănă mai degrabă cu Șerban Georgescu, primul soț al ”fetei cu părul de foc”.

Carmen Harra a declarat pentru faptul că, în opinia ei, micuțul Petru Mircea junior seamănă leit cu Șerban Georgescu, primul soț al Mădălinei Manole. Aceasta a făcut o comparație între cazul ”fetei cu părul de foc” și unul mult mai celebru, al starletei Anna Nicole Smith.

 

”Copilul e foarte frumos şi, după părerea mea, seamănă leit cu Şerban Georgescu. Asemănarea e incredibilă, dar pentru a se risipi toate speculaţiile, ar trebui făcut un test ADN. Situaţia aceasta s-a mai întâlnit în cazul «Anna Nicole Smith», când iubitul ei, avocatul Howard Stern, îşi disputa paternitatea micuţei Danielynn cu fotograful Larry Birkhead. S-au luptat doi ani prin tribunale şi, în final, instanţa a decis realizarea testului ADN care a demonstrat că nu avocatul, ci fotograful e, de fapt, tatăl biologic al fetiţei. În SUA a fost un întreg scandal, avocatul a încercat să ascundă fetiţa pe o insulă şi a durat şapte ani ca instanţa să-l găsească vinovat de moartea actriţei", a declarat Carmen Harra.
 
Cine a fost Mădălina Manole?
 
Mădălina Manole, pe numele ei real Anca Magdalena Mircea, anterior Magdalena – Anca Manole, a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, din anii 90. S-a născut la Vălenii de Munte, județul Prahova.
 
Drumul său în cariera muzicală începe în anul 1988 Mădălina Manole, când îl întâlnește pe Șerban Georgescu prin intermediul lui Costin Diaconescu, un vechi amic care lucra la Radio România. Cei doi artiști colaborează la scurt timp, iar Manole participă în același an la Festivalul de Muzică Ușoară Mamaia cu piesa „Un om sentimental", compusă de Diaconescu. Deși obține doar o mențiune, conlucrarea celor doi avea să poarte un rol important în cariera interpretei. La finele anilor 1980 interpreta a participat, alături de Mihaela Runceanu și Laura Stoica, la un turneu susținut în Ardeal, care a avut ca scop strângerea de fonduri în vederea revitalizării financiare a Teatrului de Stat din Oradea. În 1989 cântăreața urcă pe scena festivalului de la Amara, gală pe care avea să o îndrăgească pe parcursul cariererei sale profesioniste, revenind de două ori în cadrul ceremoniei ialomițene.
 
Începând cu 1990 Manole a susținut recitaluri în diferite regiuni din România, iar un an mai târziu una dintre piesele sale, compusă de Georgescu și intitulată „Fată dragă", câștiga popularitate la posturile radio din țară și avea să devină „compoziția de semnătură" a artistei. Notorietatea sa fiind în creștere, interpreta a semnat un contract de management cu Electrecord, iar primul său album de studio a fost lansat în 1991 sub egida acestei companii. În anul 2000, obține distincții pentru cea mai bună interpretă pop și cea mai bună voce feminină a anului la Premiile Radio România și respectiv, Premiile Industriei Muzicale din România. În 2000, albumul „Dulce de tot" este apreciat ca cel mai bun album pop de către Radio România Actualități. Până în 2010, cântăreața a scos 11 albume.
 
Mădălina a fost căsătorită cu compozitorul Șerban Georgescu, cu 15 ani mai în vârstă decât ea. După divorț, Mădălina Manole a declarat că „erau momente din zi în care îl adoram și alte momente în care l-aș fi împușcat".
 
În 8 iunie 2009 cântareața Mădălina Manole a devenit mămică. Vedeta în vârstă de aproape 42 de ani a adus pe lume un băiețel de 2.600 g și 56 cm, cu două săptămâni mai devreme decât trebuia.
Bebelușul Mădălinei Manole a venit pe lume, în jurul orei 13.00, la Maternitatea Giulești din capitală. La începutul lunii octombrie 2009, „Fata cu părul de foc" s-a căsătorit cu iubitul ei Petru Mircea și l-a botezat pe fiul ei Petru jr.
 
Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție muzicală.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii