Cascadorie disperată lângă BJATM. S-a aruncat prin geamul maşinii să-şi recupereze telefonul

sâmbătă, 13 septembrie 2014, 01:57
2 MIN

Unul încerca să vândă un telefon, iar celălalt l-a tâlhărit. Victima s-a aruncat prin geamul unui BMW şi a încercat să-l ia de gât pe agresor. A rămas fără dinţi.

Răfuială şi tâlhărie între doi foşti puşcăriaşi, la bariera de la BJATM. Ieri, la prânz, patru tineri cu un BMW au tâlhărit un fost puşcăriaş care voia să le vândă un telefon Samsung S4. Aceştia s-au întâlnit la barieră pentru a tranzacţiona telefonul, dar unul dintre cei patru, şi el fost puşcăriaş, l-a lovit pe acesta cu pumnul în figură, apoi i-a luat telefonul şi a fugit în autoturismul care a demarat în trombă.

Martorii au precizat că victima s-a ridicat şi a fugit după BMW, a intrat în autoturism pe geamul portierei, apucându-l de gât pe cel care-l lovise. Şoferul maşinii a tras de volan dreapta şi a lovit corpul tânărului de un copac.

„A fugit repede după maşină şi s-a aruncat pe geam. L-a apucat de gât apoi a căzut după ce a lovit copacul. Nu mai avea dinţi în gură şi a spus că-l doare coloana“, a precizat un tânăr care a asistat la tâlhărie. Trecătorii au sunat la 112 şi un echipaj de la ambulanţă l-a transportat la spital pe proprietarul telefonului.

Poliţiştii de la Secţia 1 Dacia cât şi de la Biroul Rutier au căutat autoturismul şi l-au găsit abandonat într-o parcare de pe strada Sarmisegetuza. „Crimina­liştii au prelevat probe şi au indisponibilizat maşina. Victima a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie pentru îngrijiri medicale“, au precizat surse din cadrul anchetei.

Potrivit poliţiştilor, proprietarul autoturismului este un ieşean, Mihai Donţu, care comercializează maşini second-hand aduse din Germania. Maşina are numere de înmatriculare provizorii. „Nu ştim sigur dacă era proprie­tarul autoturismului la volan sau a fost vândută. Pro­prietarul a fost chemat la poliţie pentru audieri“, au spus poliţiştii. Atât bărbatul care a furat telefonul cât şi victima se cunoşteau, deoarece au stat închişi împreună în puşcărie, în urmă cu câţiva ani.
 

Comentarii