Catalin Ivan, acuzat de lipsa de comunicare in PSD. Androneasca incearca sa calmeze spiritele

miercuri, 26 iunie 2013, 07:32
2 MIN
 Catalin Ivan, acuzat de lipsa de comunicare in PSD. Androneasca incearca sa calmeze spiritele

La nivelul PSD Sector 1 exista "niste asperitati" şi dificultăţi de comunicare cu liderul organizaţiei, europarlamentarul Cătălin Ivan, însă nu se pune problema schimbării acestuia din functie, a declarat pentru ziare.com vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu.

Intrebata daca exista probleme in cadrul organizatiei PSD din sectorul 1, presedintele PSD Bucuresti a raspuns că "sunt acolo niste asperitati intre colegii din organizatie si domnul presedinte si eu sper, cu intelepciune, sa putem sa corectam aceste asperitati".

Intrebata fiind despre o posibilă inlocuire a lui Cătălin Ivan din fruntea PSD Sector 1, fostul ministru al Educatiei a precizat că "nu am o asemenea informatie si nu sunt lucrurile atat de grave".

"Stiu ca sunt niste neintelegeri pe care eu le-am si discutat cu domnul Catalin Ivan. Cand intri intr-o organizatie, trebuie sa stii sa comunici cu membrii organizatiei. E foarte important lucrul acesta, pentru ca intr-un partid lumea nu vine ca la serviciu unde are un angajament si un contract ferm. Vine pentru ca impartaseste aceleasi valori si, ca urmare, altele sunt modalitatile prin care o organizatie o tii unita, o tii motivata sa indeplineasca niste obiective", a explicat senatorul PSD.

Intrebata daca pentru situatia din organizatie conteaza si faptul ca Ivan trebuie sa-si imparta activitatea cu cea de europarlamentar, vicepresedintele social-democrat a mentionat: "Da, poate ca si asta, si sta mai putin in organizatie si e si mai nou acolo". Ulterior, liderul PSD si-a nuantat declaratia.

"Nu vad sa fie neremontabile situatiile de acolo. Nu din faptul ca sta mai putin in Bucuresti deriva aceste relatii usor contondente, ci din modul in care sunt abordate in interiorul organizatiei. Eu insa sunt optimista si sunt convinsa ca vor gasi calea de comunicare. (…) I s-a reprosat ca nu comunica sau ca este slaba comunicarea cu organizatia", a mai afirmat Ecaterina Andronescu.

In filiala PSD Sector 1 se strang semnaturi pentru revocarea din functia de sef de organizatie a europarlamentarului Catalin Ivan. De cealaltă parte, purtătorul de cuvânt al PSD afirmă că are cunoştinţă de ce se întâmplă şi le transmite contestatarilor că nu au nici o şansă.

Comentarii