Cel mai dereglat infractor din Iaşi: şi-a violat mama de mai multe ori timp de 15 ani!

vineri, 15 august 2014, 01:57
2 MIN
 Cel mai dereglat infractor din Iaşi: şi-a violat mama de mai multe ori timp de 15 ani!

Costică Luca a fost trimis în judecată de procurori după ce şi-a violat mama încă o dată. Bărbatul este deja condamnat la 11 ani de închisoare pentru viol şi în trecut a mai primit şase ani tot pentru că şi-a abuzat părintele.

Un ieşean de 38 de ani a ajuns la al treilea dosar penal întocmit pe numele său pentru viol, victimă fiind propria mamă. Costică Luca, din Tansa, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi. Fapta imputată de această dată bărbatului a avut loc la scurt timp după ce fusese trimis în judecată într-un alt dosar pentru aceeaşi faptă. În acel caz a fost condamnat în primă instanţă la aproape 11 ani de puşcărie.

Potrivit rechizitoriului, Costică Luca a avut din primăvara acestui an o relaţie mai tensionată cu mama sa. Femeia îl reclamase la poliţie pentru mai multe agresiuni sexuale din 2009 şi, de asemenea, în martie 2014 Costică Luca a început o relaţie cu o femeie din sat. Cu toate acestea, pe 5 iulie, la orele după-amiezii, bărbatul a consumat băuturi alcoolice şi s-a pus în pat lângă mama sa. A lovit-o, după care a întreţinut un raport sexual forţat cu aceasta, notează procurorii. Luca a fost reclamat încă o dată la Poliţie, acesta descriind fapta nonşalant: “am violat-o, mi-am bătut joc de ea”, a spus, printre altele, acesta.

Costică Luca şi-a violat pentru prima dată mama pe când avea 23 de ani. Bărbatul a stat ulterior şase ani în puşcărie şi a luat-o de la capăt. El a scăpat de arest în tot acest timp întrucât mama sa, se pare, şi-ar fi retras de mai multe ori plângerile sau ar fi încercat să spună că fiul ei nu este vinovat.

Comentarii