Cinci hoţi de buzunare din Păcureţi, anihilaţi ieri noapte dintr-un foc

sâmbătă, 25 februarie 2017, 02:50
1 MIN
 Cinci hoţi de buzunare din Păcureţi, anihilaţi ieri noapte dintr-un foc

Trei dintre ei erau minori, coordonatorul fiind un bărbat de 47 de ani. Ultimele lovituri date înaintea reţinerii: telefonul unei studente, la urcarea în tramvai în Piaţa Unirii, şi portofelul unui tânăr din Africa de Sud, în uşa rotativă de la mall.

Cinci hoţi din Păcureţi bănuiţi de numeroase furturi de buzunare în zona centrală a Iaşului au fost ridicaţi alaltăseară de către poliţiştii ieşeni, după un flagrant. Trei dintre aceştia au fost arestaţi preventiv zilele trecute. Dintre cei cinci hoţi, unul are 47 de ani, un altul are 18 ani, iar ceilalţi trei sunt minori. Aceştia au fost „săltaţi“ după ce au reuşit să fure unei studente un telefon mobil.

„La data de 23 februarie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani şi cinci tineri bănuiţi de comiterea a două infracţiuni de furt calificat, din buzunare. Doi tineri, împreună cu bărbatul, care ar fi fost complice, aflându-se în staţia de tramvai Piaţa Unirii din municipiul Iaşi, i-ar fi sustras unei tinere telefonul mobil, în timp ce aceasta se urca în tramvai. Prejudiciul creat este de 800 de lei. De asemenea, pe 31 ianuarie, doi tineri, împreună cu bărbatul, aflându-se la uşa rotativă a unui centru comercial din municipiul Iaşi, i-ar fi sustras unui tânăr de 23 de ani, din Africa de Sud, un portofel cu actele de identitate şi bani“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei. 

 

 

Comentarii