Clipe de GROAZĂ! Un violator a blocat liftul în care urcase o tânără şi s-a năpustit spre ea

vineri, 23 ianuarie 2015, 02:59
2 MIN
 Clipe de GROAZĂ! Un violator a blocat liftul în care urcase o tânără şi s-a năpustit spre ea

Agresorul a urmărit-o şi a urcat odată cu ea, blocând apoi liftul. Tânăra agresată s-a luptat cu violatorul şi a reuşit să deblocheze liftul, refugiindu-se în apartament. Agresorul a fost identificat.

O femeie de 33 de ani din mu­nicipiul Iaşi a trecut prin clipe de groază după ce un bărbat necunoscut a încercat să o violeze într-un lift.

Tânăra s-a întors de la muncă ieri-seară şi a urcat în lift, la un bloc din Tătăraşi, pentru a ajunge la apartamentul său. Din spatele său, un bărbat ce a fost identificat ulte­rior de poliţişti a urmărit-o în timp ce vorbea la telefon. Cei doi au a­juns în lift, moment în care necu­noscutul a început să-i facă avan­suri grobiene tinerei, cerându-i a­ces­teia să întreţină raporturi sexuale cu el. Ieşeanca a refuzat, moment în care bărbatul s-a năpustit asupra sa, blocând liftul şi încercând să o dezbrace. După ce s-a luptat cu a­gre­sorul pentru mai multe minute, victima a reuşit să repornească liftul şi s-a adăpostit în locuinţa sa. Ea a sunat mai apoi la Poliţie.

Scena de agresiune a fost filmată de camerele de supraveghere din lift, imaginile fiind preluate de poliţişti. „Poliţiştii au demarat verifi­cările şi investigaţiile, la câteva ore de la sesizare aducând la cer­ce­tări un bărbat de 37 ani, din mu­nicipiul Iaşi, bănuit de comiterea faptei. Pe parcursul audierilor, a­cesta a recunoscut comiterea fap­tei, fiind reţinut de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol“, au precizat po­liţiştii ieşeni. Agresorul va fi pre­zentat astăzi Par­chetului în vederea arestării.
 

Comentarii