Concurs pentru şef al Poliţiei Locale ieşene. Ce condiţii trebuie îndeplinite pentru a participa la concurs

luni, 28 iulie 2014, 01:57
1 MIN
 Concurs pentru şef al Poliţiei Locale ieşene. Ce condiţii trebuie îndeplinite pentru a participa la concurs

Actualul director, comisarul şef Georgel Grumeza, a venit aici prin detaşare pe o perioadă de un an.

Primăria va organiza concurs pentru funcţia de director la Poliţia Locală. Aceasta figurează în continuare vacantă în statul de funcţii ale municipalităţii, în condiţiile în care Georgel Grumeza, care a preluat de un an conducerea Poliţiei Locale, a venit prin detaşare de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Astfel, Primăria va organiza în perioada următoare un concurs de promovare pentru ocuparea funcţiei publice de director general.

Pentru a participa, funcţionarii publici trebuie să fie absolvenţi de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Candidaţii trebuie să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I şi să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile legii. Pe lângă acestea, municipalitatea a solicitat şi o vechime de minimum 3 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Primăria va propune în perioada următoare şi noi membri în cadrul Adunărilor Generale a Acţionarilor la unele din societăţile subordonate. Ca urmare a demisiei unora dintre foştii membri sau a încetărilor de mandat, Primăria va desemna noi persoane în AGA din cadrul societăţilor Servicii Publice, EcoPiaţa, Dalkia Termo Iaşi şi Fotbal SA.

 

Comentarii