Concurs studenţesc de fotografie

joi, 02 martie 2017, 22:23
1 MIN
 Concurs studenţesc de fotografie

 Studenţii Universităţii Tehnice „Gh. Asachi“ care au avut o bursă Erasmus, dar şi studenţii străini veniţi prin aceleaşi mobilităţi, au ocazia să participe la un concurs de fotografie prin care să prezinte experienţa lor de studiu. „Rock – on TUIAŞI – Erasmus^. 

Experienţa mea de neuitat“, aşa cum se intitulează competiţia, este adresată studenţilor români care au încheiat un astfel de program până pe data de 20 februarie a acestui an, iar studenţii străini trebuie să fi sosit la Iaşi până la aceeaşi dată. Tot ce trebuie să facă participanţii este să trimită maximum trei fotografii reprezentative din perioada bursei Erasmus, fotografii realizate cu camera foto, dar şi cu telefonul mobil, însoţite de o scurtă descriere.

Concursul, organizat cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la înfiinţarea programelor Erasmus, are perioada de înscriere sfârşitul zilei de 6 martie, jurizarea realizându-se pe 7 şi pe 8 martie. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe data de 9 martie la Prorectoratul Relaţii Internaţionale, ocazie cu care va avea loc şi vernisajul concursului. Adresa pe care se pot trimite fotografiile este international@tuiasi.ro, iar prin participare concurenţii oferă Universităţii Tehnice dreptul de a utiliza materialele trimise. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii