Condamnat pentru că a făcut sex cu iubita

marți, 16 iulie 2013, 01:50
1 MIN
 Condamnat pentru că a făcut sex cu iubita

Judecătorii ieşeni au condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare un ieşean care a întreţinut relaţii sexuale cu iubita sa minoră. Andrei Virgil Alupei, din Holboca, a fost acuzat că a făcut sex cu fata pe când aceasta avea doar 13 ani.

Potrivit anchetatorilor, Andrei Alupei a cunoscut-o pe E.C în vara anului 2010, pe când minora avea 13 ani. Fata era pe atunci elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Generală din Holboca. Cei doi au început o relaţie, iar în decembrie 2010, băiatul i-a propus minorei să întreţină raporturi sexuale, propunere acceptată de fată.
Ulterior, în februarie 2011, minora a rămas şi însărcinată. A ascuns sarcina faţă de mama sa până în luna a şap­tea, când nu a mai putut să o mintă. „La data de 09.11.2011, partea vătămată a dat naştere minorei A. M.-A., ulterior mutându-se împreună la domiciliul învinuitului Alupei Virgil-Andrei. Potrivit declaraþiilor părţii vătămate, aceasta nu a fost forţată de către învinuitul Alupei Virgil-Andrei să întreţină relaţii sexuale şi nici nu i-a făcut promisiuni de nici un fel pentru obţinerea de favoruri sexuale“, se menţionează în rechizitoriu.

Comentarii