N

Conducerea CSMS i-a prelungit contractul portarului italian, Alessandro Caparco

N

miercuri, 04 iunie 2014, 01:50
2 MIN
 Conducerea  CSMS i-a prelungit contractul portarului italian, Alessandro Caparco

\N

 Nu este exclus ca meciul cu ACS Berceni, de sâmbătă, să fie transmis de TVR

 

 
În paralel cu pregătirea ultimei partide din sezonul 2013-2014, contra ACS Berceni, conducerea CSMS Iaşi face primii paşi pentru pregătirea campionatului viitor. Deşi nu a primit încă o ofertă de prelungire a contractului, care expiră la finalul lunii, preşedintele executiv al grupării ieşene, Florin Prunea, susţine că lucrează pentru clubul cu care s-a aflat sub contract în ultimii doi ani şi jumătate: “Nu am primit încă nicio ofertă de prelungire a contractului. Eu sunt însă profesionist şi îmi fac datoria până în ultima zi de contract. Primul pas pe care l-am făcut pentru pregătirea sezonului viitor este prelungirea înţelegerii portarului Alessandro Caparco. Alessandro a făcut un retur foarte bun, a demonstrat că nu ne-am înşelat când l-am adus. Drept urmare, am făcut înaintea termenului limită, de 30 mai, notificarea pentru prelungirea înţelegerii cu el. Va fi jucătorul Iaşului pentru încă un sezon, la finalul căruia mai putem prelungi tot unilateral, pentru încă un an, colaborarea. Rămân în picioare clauzele prin care putem renunţa la înţelegere după fiecare jumătate de an. Imediat după încheierea sezonului, vom activa şi clauzele jucătorilor care au corespuns, dar care au ca termen limită de prelungire a înţelegerilor data de 30 iunie. Cu siguranţă, toţi băieţii care au dus greul campaniei pentru promovare vor rămâne în Copou”.
În legătură cu meciul de sâmbătă, cu ACS Berceni, Prunea a spus că staff-ul administrativ lucrează pentru pregătirea surprizelor anunţate.
Altfel, după ce şefii clubului ieşean au anunţat că meciul dintre CSMS şi ACS Berceni nu va fi televizat, reprezentanţi ai TVR au spus ieri că partida are mari şanse de a fi transmisă de televiziunea publică. Prunea nu a ridicat semnul de întrebare: “Nu ştiu dacă partida va fi televizată, nu m-am ocupat eu de acest subiect. Eu ştiu că TVR dorea să transmită meciul de la ora 11:00, iar noi am cerut să jucăm de la ora 20:00, pentru a le face o surpriză frumoasă suporterilor. Cum sunt mai multe restanţe la plata drepturilor de televizare, cererea ni s-a aprobat fără probleme. Acum, nu ştiu dacă TVR va transmite meciul seara. Oricum, sunt convins că fanii adevăraţi vor fi prezenţi la stadion sâmbătă”.

După serbarea de la stadion, jucătorii pregătiţi de Marius Lăcătuş vor avea un banchet, vacanţa începând oficial imediat după terminarea disputei cu ACS Berceni.

 

Comentarii