Copoul geme de fotbalişti: Ionuţ Chirilă va avea sub comandă 30 de jucători!

miercuri, 10 septembrie 2014, 01:44
2 MIN
 Copoul geme de fotbalişti: Ionuţ Chirilă va avea sub comandă 30 de jucători!

După Ţigănaşu, CSMS a transferat alţi cinci jucători şi a renunţat la Pălimaru. Mitic, Vişa, Vladu şi Bosoi au refuzat să plece de la CSMS

 

 
 
 
Curăţenia de toamnă la CSMS Iaşi a însemnat, până la urmă, o nouă infuzie de jucători decât o remaniere a lotului. Ieri, oficialii ieşeni au dat detalii despre mutările anunţate de “Ziarul de Iaşi” în privinţa achiziţiilor. După Alexandru Ţigănaşu, care a fost legitimat săptămâna trecută, CSMS s-a înţeles cu Valentin Dima, Valentin Coşereanu, Cristian Melinte, Richard Gomo Onduku şi Kabiru Akinsola Olarewaju. “Dima, Coşereanu şi Melinte, care se pregătesc de săptămâna trecută la noi, au semnat contracte pe trei ani. Marţi seară îl aşteptăm pe Akinsola, cu care ne-am înţeles tot pentru un contract pe trei ani. Miercuri ar trebui să sosească şi Onduku, cu care am ajuns la un acord pe un sezon” a declarat preşedintele executiv al CSMS, Florin Prunea.

În schimb, la capitolul “plecări” apare un singur nume, Clement Pălimaru, alţi patru jucători refuzând să plece de la Iaşi în timpul campionatului. “Am negociat întreruperile colaborărilor cu Mitic, Bosoi, Vişa, Vladu şi Pălimaru. Ne-am înţeles doar cu Clement, cu care am reziliat contractul. Ceilalţi jucători vor rămâne în lot” a spus Prunea, care nu vede nicio problemă legată de faptul că lotul va cuprinde 30 de jucători: “Antrenorul Ionuţ Chirilă mi-a spus că poate lucra cu toţi jucătorii pe care-i are la dispoziţie. Până în iarnă, niciunul nu se va antrena separat de echipa mare”.

 

Comentarii