Cristiano Ronaldo: Suntem mai buni ca Juventus şi trebuie să demonstrăm acest lucru

marți, 30 mai 2017, 19:29
1 MIN
 Cristiano Ronaldo: Suntem mai buni ca Juventus şi trebuie să demonstrăm acest lucru

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat, marţi, că formaţia madrilenă este cea mai bună şi trebuie să demonstreze acest lucru în finala Ligii Campionilor cu Juventus Torino.

"Suntem mai buni decât Juventus. Nu trebuie să dăm dovadă de prea multă umilinţă. Trebuie să arătăm cine este mai bun. Trebuie să demonstrăm acest lucru pentru că Juventus este o echipă excelentă", a declarat Ronaldo, la Media Day, zi dedicată presei şi impusă de UEFA finalistelor Ligii Campionilor.

Ronaldo crede că Real Madrid trebuie să profite de perioada bună prin care trece, mai ales că a reuşit şi câştigarea campionatului Spaniei. "Avem ocazia unică de a stabili un record, să fim prima echipă care se impune doi ani la rând în Liga Campionilor. Sâmbătă va fi o seară minunată. Mă simt foarte bine. În sezoanele trecute m-am simţit mai obosit, dar acum situaţia s-a schimbat, pentru că Zidane a gestionat foarte bine situaţia", a afirmat Ronaldo.

Real Madrid joacă, sâmbătă, la Cardiff, finala Ligii Campionilor cu Juventus Torino. Meciul se dispută de la ora 21.45 şi va fi transmis de ProTV şi DolceSport.

Comentarii