CSMS a intrat în cantonament

sâmbătă, 16 aprilie 2016, 01:43
2 MIN
 CSMS a intrat în cantonament

 

Fotbaliştii ieşeni pregătesc meciul de luni, cu ACS Poli Timişoara. Se retrage mascota Petrică Ciobanu
 ‘4 – un atac prelungit al iesenilor il gaseste pe Golubovic cu spatele la poarta. Bojan scoate inapoi pentru Mitic care trage imprecis.
 
…………..
 
CSMS Iaşi intră astăzi, după un antrenament, în cantonamentul dinanintea partidei contra ACS Poli Timişoara, care se dispută luni, cu începere de la ora 18, pe stadionul “Emil Alexandrescu”. Prefaţa meciului din etapa a VII-a a play-out-ului a fost “scrisă” ieri, într-o conferinţă de presă la care au participat antrenorul Nicolo Napoli şi fotbalistul Andrei Enescu, ambii etalând un discurs optimist. “Este un moment foarte important pentru noi. Jucăm cu o echipă bună, ce vine după victoria cu Voluntari. Ţinând cont de poziţia lor în clasament, sigur vor juca la victorie. Noi, însă, jucăm acasă, avem nevoie de puncte, trebuie să facem un meci bun şi să câştigăm. Fizic stăm bine, am obţinut rezultate bune în ultimele meciuri, terenul şi-a revenit încă de la meciul cu Craiova, suntem optimişti” a spus Napoli, care a confirmat informaţiile prezentate de “Ziarul de Iaşi” în ceea ce-l priveşte pe Vasile Gheorghe: “Vasile nu s-a antrenat până acum, sunt şanse mici să joace luni. Până la meci mai sunt câteva zile, vom vedea ce se va întâmpla”.
Folosit mai puţin în ultima perioadă, Enescu e gata să ajute echipa. “E bine că avem concurenţă la echipă. Când îmi va veni şansa să joc, voi da totul. Sper să-mi vină şansa cât mai repede” a declarat mijlocaşul, care a adăugat: “Ne dorim foarte mult să câştigăm luni, pentru a continua parcursul bun pe care-l avem şi pentru a ne consolida locul VII. E un lucru uimitor pentru noi că suntem aproape de cupele europene. La cum jucăm acum însă, eu cred că merităm poziţia pe care ne aflăm. Nu ştiu dacă suntem cea mai bună echipă din play-out, însă suntem cea mai în formă”.
Reamintim, intrarea este liberă la partida cu timişorenii, meci la care va fi prezent pentru ultima dată pe teren “mascota” Petre Ciobanu. “Am împlinit 80 de ani în această lună, mă voi retrage” a spus cel care în ultimii ani a putut fi văzut pe stadionul din Copou îmbrăcat în ţinute care aminteau de diverse personalităţi. 
 
Primul rezultat din etapa a VII-a a play-out-ului: Petrolul – CSU Craiova 1-0 (0-0). Astafei (’51). În min.43, Paolucci a fost faultat în careu şi a obţinut penalty. Kay a fost eliminat, iar acelaşi Paolucci a ratat.
 
 

Comentarii