La revedere, oraş al celor şapte coline

CSMS pleacă astăzi spre Bucureşti, iar mâine în Antalya

joi, 22 ianuarie 2015, 02:43
2 MIN
 CSMS pleacă astăzi spre Bucureşti, iar mâine în Antalya


 
Astăzi, după un antrenament, care se va derula în cursul dimineţii, o delegaţie a CSMS Iaşi va pleca spre Bucureşti. Mâine, echipa ieşeană se va deplasa spre Antalya, acolo unde se va derula cantonamentul iernii, care va dura trei săptămâni.
Componenţa delegaţiei ieşene a fost creionată aseară de conducerea clubului, preşedintele Florin Prunea, anunţând că s-ar putea să mai apară modificări de ultimă oră. “În principiu, din Iaşi vor pleca spre Antalya 22 de jucători . În ultima perioadă, în Copou s-au pregătit 22 de fotbalişti: Branko Grahovac, Alessandro Caparco, Nicuşor Grecu; Ionuţ Voicu, Milan Mitic, Ovidiu Mihalache, Mădălin Ciucă, Florin Plămadă, Narcis Bădic, Alexandru Ţigănaşu; Gabriel Bosoi, Marius Călugăru, Alexandru Creţu, Andrei Enescu, Adrian Olah, Valentin Coşereanu, Lukacs Bole, Alexandru Ciucur, Mădălin Crenganiş, Andu Moisii, Marius Chelaru şi Sandu Boiciuc, ultimii trei fiind juniori. “ Venit liber de contract după despărţirea de Gaz Metan Mediaş, Enescu va face deplasarea. El a semnat miercuri un contract pe doi ani şi jumătate cu noi, cu mai multe clauze, antrenorul Nicolo Napoli declarându-se mulţumit, după ce l-a testat câteva zile. Sigur vor merge cu noi juniorii Moisii, Chelaru şi Boiciuc. Modificări de ultimă oră pot apărea doar dacă mai parafăm vreun acord cu jucătorii din străinătate cu care am tratat în ultima perioadă”, a precizat Prunea.

Oficialul ieşean a mai precizat că în Antalya va fi aşteptat şi Gomo Onduku, care nu a mai avut timp să sosească în România. Situaţia lui Liviu Mihai se va clarifica la fârşitul săptămânii, el urmând a se trata încă trei zile în Germania. “Dacă va putea lucra cu mingea, va veni şi el în Turcia. În cantonament mai aşteptăm şi alţi jucători din străinătate, care vor fi testaţi”, a mai spus Prunea.

 

 

Comentarii