N

CSMS poate juca derbiul cu Clinceni fără patru titulari

N

marți, 27 mai 2014, 01:50
2 MIN
 CSMS poate juca derbiul cu Clinceni fără patru titulari

\N

Caparco, Mihalache, Ţigănaşu şi Pălimaru au şanse mici de a evolua. Intrarea la meci va fi liberă

CSMS Iaşi poate sărbători promovarea în Liga I de fotbal cu două runde înainte de finalul campionatului. Mâine, de la ora 18:00, echipa ieşeană trebuie să nu piardă disputa cu FC Clinceni, de pe stadionul “Emil Alexandrescu”, din etapa a VII-a a play-off-ului eşalonului secund şi îşi îndeplineşte obiectivul.
Apropierea promovării i-a făcut pe oficialii clubului ieşean să pregătească partida cu ilfovenii cu maximă atenţie. “Nu neglijăm niciun detaliu, fiecare element, cât de mic contează la meciul cu FC Clinceni. Suntem foarte atenţi la un meci care ne poate aduce promovarea. Suntem încrezători că putem să ne îndeplinim obiectivul cu două etape înainte de final. Adversarul este o echipă valoroasă, însă noi nu trebuie să pierdem un prilej excelent de a închide conturile şi de a-i bucura pe fanii noştri” a anunţat preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea.

Pentru atragerea spectatorilor, conducerea clubului a decis să lase intrarea liberă la meci. “Avem destule probleme de lot, nu ştim dacă vom putea conta pe patru jucători importanţi. Caparco, Ţigănaşu, Pălimaru şi Mihalache sunt accidentaţi, doar ultimul având ceva şanse de a intra. Drept urmare, trebuie să fim mai uniţi ca oricând pentru a depăşi problemele pe care le avem. Uniţi atât în ceea ce priveşte vestiarul ci şi publicul. Pentru ca echipa să fie susţinută de un număr cât mai ridicat de fani, am decis să lăsăm intrarea liberă la partida cu FC Clinceni, la sfârşitul căruia îmi doresc ca mii de ieşeni să fie fericiţi” a spus şeful executivului ieşean, care a prezentat programul echipei: “Duminică a fost o şedinţă de recuperare, iar primul antrenament al săptămânii s-a derulat luni, la ora meciului. Marţi va fi la fel, echipa urmând apoi să intre în cantonament, la stadion. Accentul s-a pus pe ştergerea imediată a impresiilor legate de eşecul de la Slobozia şi concentrarea maximă la partida cu FC Clinceni.”.

Comentarii