Cu doar o pereche de mănuşi şi o şurubelniţă a spart aproape 30 maşini în Tătăraşi

luni, 19 ianuarie 2015, 02:57
2 MIN
 Cu doar o pereche de mănuşi şi o şurubelniţă a spart aproape 30 maşini în Tătăraşi

Adolescentul este bănuit de atacul asupra a aproape 30 de maşini din cartier, numărul putând fi chiar mai mare.

Poliţiştii ieşeni au reuşit să prindă un tânăr de doar 18 ani acuzat că ar fi comis mai multe furturi din autoturisme. Petronel P. a fost identificat de agenţi în timp ce fura bunuri dintr-un ve­hicul parcat pe strada Vasile Lupu din Tătăraşi.

„Poliţiştii au găsit asupra sa o pereche de mănuşi, o şurubelniţă şi bunurile care ar fi fost sustrase din autoturism. În urma verificãrilor s-a stabilit că, în aceeaşi noapte, tânărul ar mai fi sustras dintr-un alt auto, din aceeaşi zonă, alte bunuri“, au precizat poliţiştii ieşeni.

Aceştia au mai arătat că bunurile furate au fost recuperate şi predate celor doi şoferi păgubiţi. Petronel P. a fost condus la sediul Secţiei 4 de Poliţie, acolo unde s-a descoperit că acesta ar mai fi comis alte fapte asemănătoare. Agenţii îl bănuiesc pe tânăr de comiterea a altor 12 furturi şi a 16 tentative de furt din maşini, fapte ce ar fi fost comise în ultimele două luni. Poliţiştii au reuşit să recupereze o parte din bunurile furate de ieşean în perioada menţionată.

„P. Petronel a fost reţinut pentru 24 ore, iar apoi a fost prezentat Parchetului şi Instanţei, aceasta din urmă dispunând luarea faţă de tânăr a măsurii arestării preventive pentru 30 zile. Poliţiştii continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activităţi in­fracţionale a bănuitului“, au încheiat reprezentanţii Poliţiei.
 

Comentarii