Dimineaţă infernală în traficul din Iaşi. Blocaje în lanţ ale tramvaielor şi autobuzelor

vineri, 27 februarie 2015, 02:56
1 MIN
 Dimineaţă infernală în traficul din Iaşi. Blocaje în lanţ ale tramvaielor şi autobuzelor

Circulaţia mijloacelor de transport în zona Cuza Vodă a fost blocată, ieri-dimineaţă, timp de aproape 30 minute.

Mai multe tramvaie au staţionat după ce un autobuz al Unistil, de pe traseul 6, s-a defectat în staţia din Piaţa Unirii, în contextul în care defecţiunea a intervenit în timp ce mijlocul de transport se afla pe calea de rulare a tramvaielor, şi nu pe carosabil. Autobuzul a fost tractat după mai multe încercări nereuşite, în jurul orei 7,15.

Contactat telefonic, şeful Unistil, Vasile Puşcaşu, a precizat că nu a fost informat asupra incidentului. „Singurul incident de care ştiu este cel în care un autobuz 121 a făcut o pană, dar nu au fost probleme deosebite“, a spus Puşcaşu. În schimb, reprezentanţii RATP au precizat că circulaţia a fost blocată timp de aproximativ 30 de minute. „Este adevărat că au fost blocate mai multe tramvaie în cursul dimineţii, după ce un autobuz a avut o defecţiune în zona Cuza Vodă“, a precizat purtătorul de cuvânt al RATP, Adrian Mihai.

Totuşi, cititorii ne-au semnalat că, la scurt timp, în jurul orei 8.30, circulaţia tramvaielor a fost iar blocată pe tronsonul Filarmonică – Piaţa Unirii. Prin Cuza Vodă circulă tramvaie dinspre cartierele Dacia, Canta, Copou, Tătăraşi, Dancu şi Zona Industrială.

Comentarii