Divorţ la vârful lumii interlope. Unul dintre fraţii Corduneanu, părăsit de soţie din cauza infidelităţii

miercuri, 21 ianuarie 2015, 02:50
2 MIN
 Divorţ la vârful lumii interlope. Unul dintre fraţii Corduneanu, părăsit de soţie din cauza infidelităţii

Soţia interlopului Gheorghe Rusu, unul dintre fraţii Corduneanu, a depus zilele trecute o acţiune de divorţ invocând că soţul său ar fi avut o aventură cu o altă femeie, cu care are şi un copil

Viaţă de familie zbuciumată pentru unul dintre cei mai importanţi membri ai clanului interlop Corduneanu. Unul dintre fraţii lui Costel Corduneanu, Gheorghe Rusu, a fost dat în judecată de soţia sa, Paula-Lăcrămioara, pentru desfacerea căsătoriei dintre cei doi, dar şi pentru tutela unuia unuia dintre copii, precum şi pentru plata pensiei de întreţinere.

Surse din anturajul familiei Corduneanu au precizat că motivul invocat de Paula Lăcrămioara Rusu ar fi reprezentat de faptul că soţul acesteia ar fi avut o relaţie cu o altă femeie, cu care ar avea şi un copil. Aceleaşi surse au precizat că Gheorghe (foto) şi Paula Lăcrămioara Rusu au împreună doi copii, o fată majoră şi un băiat minor. Femeia ar mai fi invocat în acţiunea de divorţ că este nemulţumită de modul în care soţul ei se comportă cu ea.
Procesul a fost deja înregistrat la Judecătoria Iaşi, instanţa urmând a stabili în perioada următoare când va avea loc primul termen de judecată.

Gheorghe Rusu, fost Corduneanu, a fost arestat pentru mai multe luni după o anchetă derulată în 2013 de Direcţia Naţională Anticorupţie din Iaşi. Rusu a fost acuzat că, alături de Tiberiu Cristodorescu şi Gheorghe Clapon, ar fi primit 40.000 de euro de la o proxenetă din Iaşi promiţându-i acesteia că pot interveni pe lângă magistraţi de la Curtea de Apel Iaşi pentru o pedeapsă mai blândă. Gheorghe Corduneanu a fost ulterior eliberat.

 

Comentarii