DNA cere mandate de arestare pentru Dorin Cocos si Alina Bica intr-un nou dosar

vineri, 30 ianuarie 2015, 13:11
1 MIN
 DNA cere mandate de arestare pentru Dorin Cocos si Alina Bica intr-un nou dosar

DNA cere astazi judecatorilor arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Dorin Cocos si Alina Bica (deja arestati preventiv in alte dosare), de data aceasta intr-un dosar care priveste infractiuni de trafic de influenta si dare de mita.

Procurorii DNA arata intr-un comunicat de presa ca Dorin Cocos ar fi promis, pretins si primit, de la beneficiarul unor drepturi litigioase, 16 milioane euro in transe pentru a face trafic de influenta pe langa doi membri ai Comisiei Centrale a ANRP: Alina Bica si Sergiu Diacomatu (trimis in judecata in alt dosar) pentru rezolvarea a doua dosare de despagubire. In schimbul rezolvarii unuia dintre dosare, Dorin Cocos i-ar fi dat Alinei Bica o parte dintr-un teren situat in Snagov.

In acelasi dosar au fost retinuti Adriean Videanu si Alin Cocos (fiul lui Dorin Cocos), DNA cerand si pentru acestia arestarea preventiva pentru 30 de zile.

Omul de afaceri Dorin Cocoş este urmărit penal pentru trafic de influenţă şi dare de mită, în noul dosarul în care sunt cercetaţi Alina Bica, Alin Cocoş, Adriean Videanu şi Florian Mihăilescu.

Comentarii