Doi absolvenţi de Grafică îşi expun lucrările de licenţă în Copou, pentru „testul publicului”

vineri, 03 iulie 2015, 17:14
2 MIN
 Doi absolvenţi de Grafică îşi expun lucrările de licenţă în Copou, pentru „testul publicului”

O expoziţie inedită are loc la Casa de Cultură „Mihai Ursachi“ din Copou, unde doi absolvenţi ai Facultăţii de Arte Plastice, Decorative şi Design, secţia Grafică îşi expun cele 29 de lucrări pe care le-au prezentat la examenul de licenţă.

Este vorba de artiştii Alin Dragoş Cucu şi Adrian Răzvan Negoiţă care vă invită la expoziţia lor colectivă deschisă până luni, 5 iulie. Intrarea este liberă pentru toţi cei care doresc să vadă o altfel de expoziţie artistică. „Casa de Cultură „Ursachi“ susţine în continuare promovarea tinerilor talentaţi şi ţin să menţionez faptul că aceasta este prima expoziţie de loggo şi afiş din Iaşi. Invităm publicul să vadă o expoziţie cu totul inedită“, a declarat George Pânzaru, referent cultural în cadrul Casei de Cultură „Mihai Ursachi“.

Expoziţia va avea loc în sala Emil Alexandrescu şi cuprinde două teme. „Tema mea este „Zeii prezenţi“, prin care îi aduc în lumea contemporană  prin abilităţile lor, iar tema colegului meu este „Un loggo. Cum influenţează viaţa de zi cu zi“. Eu am expuse 17 lucrări, iar domnul Negoiţă 12“, spune Alin Cucu, unul dintre artişti.

Tot la Casa Ursachi mai are loc luna aceasta şi „O iniţiere în fotografie“ cu Dan Mititelu. Cei interesaţi se pot prezenta luni, 6 iulie, de la ora 18 la primul curs, pentru a vedea dacă le place. Cei care doresc să rămână trebuie să plătească 100 de lei pentru cele 40 de ore de curs din cadrul celor 20 de întâlniri a câte două ore. Întâlnirile vor avea loc în zilele de luni şi joi, între 18-20. Înscrierile se pot face de luni până vineri, între orele 9 şi 14, la sediul Casei de Cultură „Mihai Ursachi“. Pentru mai multe detalii puteţi suna la numărul de telefon: 0232/267.547.

 

Comentarii