Două accidente, cinci victime. Motive: aţipeala la volan şi neacordarea de prioritate

sâmbătă, 04 iulie 2015, 01:52
1 MIN
 Două accidente, cinci victime. Motive: aţipeala la volan şi neacordarea de prioritate

Cinci persoane au ajuns la spitalele ieşene în urma a două accidente rutiere care au avut loc la Mirosloveşti şi Şipote. Pe raza comunei Mirosloveşti, un ucrainean a adormit la volan şi s-a răsturnat cu autoturismul în şanţ, la primele ore ale dimineţii.

 Două femei care se aflau în autoturism, dintre care una cu o fractură, au refuzat totuşi să fie internate la spital. “Accidentul a avut loc la ora 5.10, când un cetăţean din Ucraina care se afla la volanul unui autoturism Toyota pe DN 2 în afara localităţii Soci (comuna Mirosloveşti, n.r.), circulând dinspre Roman către Suceava, a adormit la volan şi s-a oprit în şanţ. În autoturism se aflau patru pasageri. Au fost rănite două femei. Şoferul a fost testat cu alcooltestul, dar nu consumase alcool înainte de a se urca la volan”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Celălalt accident, de la Şipote, a avut loc pe fondul neacordării de prioritate. O femeie care se afla la volanul unui Opel Corsa nu a acordat prioritate de trecere unui şofer care conducea un Seat, cele două maşini ciocnindu-se violent. În urma accidentului au rezultat trei victime, dintre care doi pasageri din Opel şi încă o femeie care se afla pe stradă în acel moment.

 

Comentarii