Două lovituri pentru CSMS

vineri, 20 mai 2016, 01:44
2 MIN
 Două lovituri pentru  CSMS

  

Böle şi Ciucă ar putea rata finalul de sezon din cauza unor accidentări * Preşedintele Prunea apreciază drept “mizerii” informaţiile care-l dau plecat la Craiova în sezonul viitor, alături de antrenorul Nicolo Napoli şi de alţi jucători

 

 
 
CSMS Iaşi pleacă astăzi spre Craiova, pentru partida de duminică, din antepenultima etapă a play-out-ului Ligii I de fotbal, contra CS Universitatea, care va începe la ora 17. Din delegaţie nu vor face parte doi dintre jucătorii importanţi ai echipei, Mădălin Ciucă şi Lukacs Böle. “Böle şi Ciucă s-au accidentat la meciul cu Chiajna. Nu vor face parte din lotul cu care vom aborda meciul de la Craiova, s-ar putea să nu mai poată juca deloc în acest sezon. Avem însă variante, cei care îi vor înlocui trebuie să se ridice la nivelul pe care-l aşteptăm. Printre acestea nu se numără Mihalache. Am purtat o discuţie cu el, nu înţelege nici acum că a greşit grav. Am înaintat documentele pentru sancţionarea lui cu 25% din salariul pe acest sezon. Pentru sezonul viitor, în care îl mai avem sub contract, vom discuta la momentul potrivit ”,  a anunţat preşedintele executiv al CSMS, Florin Prunea. Acesta a mai precizat că Alexandru Ţigănaşu, care a lipsit în ultimele meciuri, din cauza unei accidentări, este apt pentru disputa din Oltenia.
Prunea a comentat şi zvonurile apărute în ultima perioadă în legătură cu o plecare a sa, împreună cu a antrenorului Nicolo Napoli şi a unor jucători ieşeni, la Craiova. “Mizerii! Apar tot felul de mizerii exact înaintea meciului direct! Eu nu am primit nicio ofertă de la Craiova. Sunt sigur că nici Nicolo nu a primit, pentru că m-ar fi anunţat dacă se întâmpla aşa ceva. Noi trebuie să fim concentraţi sută la sută la acest meci, să nu aplecăm urechea la tot felul de prostii. Toată lumea trebuie să se gândească la faptul că un succes în Oltenia ne-ar asigura îndeplinirea obiectivului oficial, clasarea pe locurile I-IX, lucru care aduce importante beneficii financiare”.
CSMS va face drumul spre Oltenia în mai multe etape. Astăzi, va merge cu avionul la Bucureşti, noaptea urmând să fie petrecută la Snagov. Mâine dimineaţă se va efectua deplasarea la Craiova, cu autocarul, ultimul antrenament dinaintea meciului urmând să aibă loc sâmbătă după amiază, în Bănie. Echipa va dormi după meci la Craiova şi va reveni acasă luni. 
 

Comentarii