Drumul dintre Cozmeşti şi Moşna, pe care acum este doar balast, va fi modernizat

miercuri, 15 februarie 2017, 02:57
1 MIN
 Drumul dintre Cozmeşti şi Moşna, pe care acum este doar balast, va fi modernizat

Comunele Cozmeşti şi Moşna vor fi legate una de cealaltă prin­tr-un drum modern.

Drumul co­munal 67, principala rută de legătură între cele două localităţi, pleacă din DJ 244G, îndreptându-se spre Moşna.

Primăria comunei Cozmeşi a organizat în octombrie o licitaţie pentru desemnarea fir­mei care va efectua lucrările. Din cauza numeroaselor clarificări solicitate de firmele interesate de contract, desemnarea câştigătoarei s-a prelungit.

La licitaţie au depus oferte SCCF SA Câmpulung, Co­nest SA, Con Ted Company SRL, Enviro Construct SRL şi asocierea formată din firmele Tar M V SRL şi SCUT Suceava. 

Câştigătoare a fost desemnată SC Conest SA, care a prezentat o ofertă de 1,59 milioane de lei, faţă de o estimare iniţială de 1,77 milioane de lei. Societatea urmează să efectueze lucrările de modernizare a drumului pe parcursul a cinci luni.

Pe parcursul lucrărilor, va fi refăcut terasamentul pe o lungime de 2,32 km, iar drumul va fi aco­perit cu beton asfaltic.

Drumul a fost mo­dernizat cu mult timp în urmă, fără să mai fi fost efectuate lucrări de întreţinere, ceea ce a dus la degradarea şoselei, aceasta fiind acum la nivel de balast.

Comentarii