Elev de 11 ani, dispărut în timpul unei acțiuni „Școala Altfel”

miercuri, 20 aprilie 2016, 22:27
1 MIN
 Elev de 11 ani, dispărut în timpul unei acțiuni „Școala Altfel”

Un elev din Bumbești Jiu în vârstă de 11 ani a dispărut, miercuri, în Parcul Central din Târgu Jiu. Acesta venise în excursie, cu școala, în cadrul programului „Scoala Altfel”.   

Elevul se afla în Parcul Central din Târgu Jiu împreună cu şcoala şi vizita operele lui Constantin Brâncuşi, în cadrul programului „Școala Altfel”
 
La un moment dat, el s-a îndepărtat de grup şi s-a dus să îşi cumpere mâncare şi nu a mai ştiut să se întoarcă la colegii lui, informează Mediafax.
 
Când i-a observat dispariţia, una dintre profesoarele lui a sunat la 112, iar elevul a început să fie căutat de zeci de poliţişti şi jandarmi.
 
”Am fost sesizaţi de un profesor din Bumbeşti-Jiu despre faptul că, în timp ce se afla în Parcul Central din municipiul Târgu-Jiu, cu un grup de copii, unul dintre aceştia, A.V., în vârstă de 11 ani, a părăsit grupul şi nu s-a mai întors. Persoanele care pot da relaţii despre acesta sunt rugate să sune la 112”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Lucian Stroe.
 
Băiatul a fost găsit spre seară şi dus în siguranţă acasă.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii