De Business

Punem punctul pe știi

eMAG va recruta stagiari pentru echipa din Iaşi

marți, 17 mai 2016, 01:50
1 MIN
 eMAG va recruta stagiari pentru echipa din Iaşi

eMAG recrutează 20 de stagiari pentru şase departamente ale companiei din Iaşi, Bucureşti şi Craiova în programul Talent Internship 2016. Aflat la cea de-a treia ediţie, programul se adresează studenţilor şi absolvenţilor de facultăţi cu profil tehnic, economic şi umanist.

 „eMAG continuă programul Talent Internship şi deschide 20 de poziţii de interni în şase din echipele companiei: Software Development, Web & Mobile Platforms, Targeting Search & Listing, Comercial Platform, Finance şi HR. Noutatea acestei ediţii vine din deschiderea rolurilor din Web & Mobile şi Targeting, Search & Listing, două zone provocatoare şi din ce în ce mai importante în experienţa de cumpărare a clienţilor eMAG”, se arată într-un comunicat dat publicităţii în cursul zilei de ieri de oficialii companiei.

Înscrierile se desfăşoară înintervalul 16 mai-3 iunie 2016, iar perioada de internship va avea loc în lunile iulie şi august. Toate posturile de stagiari vor fi plătite pe întreaga duratăa programului, iar la final cei mai performanţi dintre participanţi pot fi angajaţi în cadrul eMAG, au specificat reprezentanţii companiei. „Anul trecut, peste 2.600 de studenţi au aplicat în programul nostru. Noii interni vor fi mentoraţi pe parcursul întregului program de specialişti din companie. Pe lângă suportul pe care îl vor primi de la aceştia, internii vor fi implicaţi şi în programe de învăţare, care le vor susţine dezvoltarea şi integrarea în cultura şi echipele eMAG”, a declarat în comunicat Cristina Şolea, manager de recrutare eMAG.  

 

 

Comentarii