Emil Boc a criticat vineri la Iaşi guvernul PSD

sâmbătă, 25 octombrie 2014, 01:56
1 MIN

La manifestarea organizată de PMP la Hotel Unirea a fost aşteptat şi preşedintele Traian Băsescu.

Liderii PMP au făcut vineri la Iaşi rechizitoriul guvernării PSD. Fostul prim-ministru Emil Boc şi preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Cristian Diaconescu, s-au întâlnit ieri cu simpatizanţii, la Hotel Unirea, în cadrul unei dezbateri pe teme economice cu titlul „Modernizarea statului. Investiţii şi locuri de muncă“.

La dezbatere era aşteptat şi preşedintele Traian Băsescu. Acesta nu a mai ajuns însă la Iaşi, participarea sa la întrunirea Consiliului European de la Bruxelles prelungindu-se.

Emil Boc a condamnat în discursul său politica economică a actualei guvernări, apreciind că, după introducerea în ultimii doi ani a 36 de noi taxe şi impozite, PSD ar preconiza desfiinţarea cotei unice de impozitare în cursul anului viitor. „O guvernare Ponta ar duce România la marginea prăpastiei, iar toate reformele făcute până în 2012 ar fi compromise. Toţi românii ar trebui să voteze, la agerile din noiembrie, dreapta“, a spus Boc.

La rândul său, liderul filialei judeţene a PMP, deputatul Petru Movilă, a făcut un bilanţ al guvernării Boc, subliniind construirea la Iaşi a Institutului Regional de Oncologie şi a şoselei de centură.
 

Comentarii