Eveniment

Era Park Iaşi devine cea mai mare destinaţie de mobilier şi decoraţiuni din Iaşi

marți, 08 septembrie 2015, 01:50
4 MIN
  • Kare Design inaugurează primul magazin în Iaşi
  • 8.227 mp de spaţiu de retail de mobilă în ERA Shopping Park

Mobilează-ti casa de la cel mai mare centru de mobilă şi decoraţiuni din Iasi. Magazinele celor mai puternice branduri din domeniu te ajută să-ţi alegi mobila şi decoraţiunile de care ai nevoie.
În 2015 în cadrul centrului comercial ERA Shopping Park Iaşi s-a dezvoltat cea mai mare zonă dedicată decoraţiunilor şi produselor de mobilier din Iaşi totalizând o suprafaţă de 8.827 mp GLA. Zona găzduieşte unii dintre cei mai mari retaileri prezenţi pe piaţa din România, precum Mobexpert (7.000 mp), Rovere Mobili (641 mp), Nobilia (284 mp) şi Regas Studio (90 mp) .

Brandul Kare se lansează pe piaţa mobilei şi decoraţiunilor din Iaşi deschizând o unitate în ERA Shopping Park. Magazinul, cu o suprafaţă de peste 200 mp, a fost inaugurat pe 1 august. Acesta este cel de-al treilea magazin pe care Kare îl deschide, după cele din Bucuresti si Constanta.

Kare este cel mai nou magazin de mobilă deschis in cadrul ERA Shopping Park, o destinaţie care în ultimul an a devenit un pol de atracţie pentru cei în căutare de soluţii de amenajare pentru casa lor.
Noul magazin pune la dispoziţia clienţilor săi un mix unic de mobilă, corpuri de iluminat, accesorii şi decoraţiuni pontru casă dar şi idei de cadouri şi reprezintă o selecţie mai puţin convenţională de idei inspiraţionale ieşite din comun privind decoraţiunile interioare. Kare se adresează tuturor categoriilor de vârstă dar care aleg un stil decorativ individualist.
Vom suprinde locuitorii Iaşului cu prezentarea de produs: produse cu mare încărcătură emoţională, surpinzătoare şi credem noi, cu totul iesite din comun” ne spune Dl. Dan Taşcă, proprietarul lanţului de magazine Kare din România. Clienţii pot descoperi un nou concept de design interior:  mobilă şi corpuri de iluminat, cadouri şi alte accesorii ce sunt expuse precum niste obiecte de artă pe scena caselor dvs. Oricine va intra în lumea Kare va descoperi diversitatea de stiluri si trenduri, pentru toate gusturile şi pentru toate bugetele. Pe lângă asortimentul unic de produse din noul magazin, am pregătit o echipă entuziasmată de conceptul oferit de brandul Kare şi care doreşte să îşi întâmpine clienţii cu cele mai bune servicii.
Peste tot în lume, clienţii Kare sunt plini de culoare, creativi şi ieşiţi din tipare. Acest tip de mentalitate pare a fi impulsul de care aveau nevoie trendsetterii din Iaşi.

Noul magazin se alătură unei oferte deja variate în materie de mobilier şi amenajări interioare existente în cadrul ERA Shopping Park: Mobexpert, Rovere Mobili, Nobilia şi Regas Studio, magazine prezente in Iasi, doar in cadrul Era Shopping Park.,

Mobexpert este astăzi cel mai mare furnizor de mobilă şi accesorii din România şi unul dintre cele mai iubite branduri autohtone iar în Iaşi poate fi găsit  doar în ERA Shopping Park. Magazinul are o suprafaţă de 7.000 mp şi este unul dintre cele mai performante din ţară.

Rovere Mobili este unul dintre cei mai importanţi furnizori de mobilier de lux pe piata din România şi o marcă pentru cei interesati de modă, design, artă şi stil. Rovere Mobili colaborează cu designeri celebri precum: Mackintosh, Frank Lloyd Wright, Le Courbusier, M. Breuer, Philippe Stark, C. Bugatti, Pininfarina.

Nobilia este cel mai mare producător de bucătării la comandă din Europa şi a deschis primul showroom din Iaşi în incinta Era Shopping Park în luna noiembrie a anului trecut. Nobilia, care produce zilnic, peste 2.500 de bucătării la comandă este un brand german cu o experienta de aproape 70 de ani în domeniu, cu parteneri în 67 de ţări şi peste 7.000 de magazine de prezentare în întreaga lume. La Nobilia, fiecare bucătărie este unică, în culori exclusive, produsă 100%  în Germania şi adaptabilă pe orice dimensiuni, iar serviciile de proiectare, simularea computerizata 3D, transportul si montajul sunt GRATUITE.

Regas Studio este un producător local care completează oferta prezentă în cadrul ERA Shopping Park şi care pune la dispoziţia clientilor sai o gama largă de produse si servicii in ceea ce priveste constructiile si amenajările interioare. Fie că este vorba de casă, birou sau alte spaţii magazinul oferă clienţilor amenajări profesionale prin intermediul specialiştilor în materie de design.
De asemenea, Regas Studio pune la dispozitia clientilor săi toate materialele şi obiectele necesare realizării unei amenăjari de excepţie, de la tamplarie PVC, la mobilier si decoratiuni.

Comentarii