Fetiţă de 7 ani, răpită din faţa casei şi violată. Prietenii de joacă i-au chemat mama

miercuri, 17 septembrie 2014, 01:57
2 MIN
 Fetiţă de 7 ani, răpită din faţa casei şi violată. Prietenii de joacă i-au chemat mama

Grozăvia a avut loc în localitatea Fântânele, iar agresorul a luat copila cu forţa din faţa unei case unde se juca.

Un bărbat de 41 de ani din localitatea Fântânele a fost trimis ieri în judecată de procurorii ieşeni fiind acuzat de viol. Ilie Bunduc se află în arest preventiv. Faptele ce-i sunt imputate de anchetatori depăşesc chiar şi cele mai bolnave minţi.

Potrivit procurorilor, pe 29 iunie, Bunduc a mers cu căruţa la locuinţa mamei sale, observând că în faţa casei acesteia se jucau mai mulţi copii, printre care şi o fetiţă de 7 ani. Bărbatul a luat atunci din casă o gă­leată din plastic, despre care anchetatorii spun că i-a pus-o minorei pe cap, prin­zând-o de mâini şi târând-o până în grădina din spatele casei.

„Aici a lovit minora, întrucât aceasta plângea şi ţipa după ajutor, după care i-a rupt fustiţa şi lenjeria intimă şi a încercat să o penetreze. Inculpatul a pus şi lama unui cuţit în dreptul umărului stâng al mi­norei pentru a o determina să nu mai încerce să se elibereze, a muşcat-o de obraz, moment în care victima a urinat involuntar. Întrucât nu a reuşit penetrarea, inculpatul a supus minora unui act sexual atipic (cunilingus) şi a oprit agresiunea la mo­mentul apariţiei mamei sale, alarmată de copiii din mijlocul cărora fusese luată victima“, au precizat procurorii ieşeni.

Copila a suferit un puternic şoc emoţional şi a necesitat asistenţă de specialitate, au mai arătat procu­rorii.
 

Comentarii