Film de groază: a înjunghiat fără niciun motiv un şofer şi o vânzătoare

vineri, 19 decembrie 2014, 02:58
2 MIN
 Film de groază: a înjunghiat fără niciun motiv un şofer şi o vânzătoare

Descreieratul, ce tocmai se întorsese din Germania, a fost prins într-un final de poliţişti. Vezi explicaţiile lui halucinante!

Un tânăr din judeţul Iaşi s-a oprit direct în birt după ce s-a întors de la muncă din Germania, după care, fără motiv, a încercat să ucidă două persoane. Procurorii ie­şeni l-au trimis în judecată pe Marian Alexandru Manolache, de 19 ani, originar din comuna Victoria, pe care îl acuză de tentativă la omor.

Potrivit anchetatorilor, pe 20 noiembrie, tânărul a fost aşteptat în municipiul Iaşi de către fratele său. Manolache abia venise din Germania şi, de dor de ţară, până la ora 10 a consumat băuturi alcoolice din abundenţă.

„Despărţindu-se de fratele său, inculpa­tul a mers în zona Podu Roş, unde s-a oprit la un chioşc pentru a cumpăra o cartelă telefonică. În momentul în care vânzătoarea s-a înclinat spre raft pentru a lua o cartelă, inculpatul s-a ridicat peste marginea tejghelei şi a lovit-o cu un cuţit în braţul drept, după care a fugit. Victima, Aurelia B., a suferit leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale“, au precizat procurorii.

Aceştia au mai arătat că, ulterior, Ma­nolache a mers pe aleea Decebal şi a oprit un şofer aflat în trafic. Când victima a oprit, agresorul i-a cerut să coboare geamul, după care a încercat să îl lovească în zona gâtului cu cuţitul. Şoferul a reuşit însă se se ferească, iar cuţitul s-a oprit în tetierea maşinii. Inculpatul a fugit, însă persoana vătămată a plecat în urmărirea lui pe aleile din cartier. În timpul acestei urmăriri, inculpatul a reuşit să se apropie de maşină, lovind de mai multe ori cu lama cuţitului în caroserie şi geamuri, deteriorând suprafaţa acestora. În scurt timp, acesta a fost oprit de Poliţie.

În timpul audierilor, inculpatul a dat vina pe băutură pentru toate nebuniile lui.

 

Comentarii