Florin Prunea ameninţă

miercuri, 06 aprilie 2016, 01:43
3 MIN
 Florin Prunea ameninţă

 

 “ E ultima oară când mai vorbesc cu Grahovac prin intermediul presei”, spune preşedintele CSMS. Prunea mai zice că este aproape de un nou contract cu Golubovic, dezminţind zvonurile privitoare la transferul atacantului la Steaua
 
 
În ultima perioadă au apărut mai multe informaţii legate de jucătorii CSMS Iaşi ale căror contracte expiră în vară. “Gazeta Sporturilor” a anunţat că Golubovic este foarte aproape de FC Steaua Bucureşti (informaţia a fost negată de Mihai Stoica, pe contul personal de facebook), Branko Grahovac a afirmat că are senzaţia că preşedintele Prunea şi primarul interimar Chirica nu-l mai doresc la Iaşi, Milan Mitic – că negocierile curg dificil, iar Alessandro Caparco a spus că nu a primit nicio ofertă şi e sigur că nu mai e dorit la CSMS. Ieri, Florin Prunea a comentat situaţiile tuturor fotbaliştilor aflaţi la final de contract.
Despre Golubovic: “Am avut o primă rundă de negocieri cu Bojan şi suntem foarte aproape de a prelungi contractul. El este un jucător de caracter, şi-a exprimat dorinţa de a continua la Iaşi. Noi îl dorim foarte mult, i-am făcut o ofertă bună. Mai sunt mici lucruri de pus la punct. Informaţia privind iminenta plecare a lui Bojan la Steaua nu este adevărată”.
Despre Branko Grahovac: “Branko a avut mereu uşa deschisă la mine, mă miră declaraţiile lui. I-am făcut o ofertă, cererea lui nu e departe, diferenţele nu-s mari. Am crezut că ne vom înţelege. Nu ţinem pe nimeni cu forţa şi nici nu vom ceda la şantajul lui! A mai spus şi de domnul primar, care nici nu-l cunoaşte. Îi dau şi un ultimatum, e ultima dată când vorbesc cu el prin intermediul presei! Oricum, negociem şi cu alţi portari”.
Despre Milan Mitic: “Am discutat şi cu el, dorim să rămână, negocierile vor continua”.
Despre Lukacs Böle: “M-am întâlnit marţi cu agentul lui. Prima întâlnire a fost pozitivă. Jucătorul pare tentat să rămână”.
Despre Alessandro Caparco: “Într-adevăr, nu am discutat cu el prelungirea contractului. Asta nu înseamnă că am renunţat la ideea de a continua cu el. Vom analiza în perioada următoare”.
Despre Gomo Onduku: “El e un jucător venit sub formă de împrumut. Abia la vară vom vedea ce vom face în acest caz, prima discuţie trebuind a fi purtată cu echipa de care aparţine”. (Ovidiu MINEA)
PS: Ultimul meci din etapa a V-a a Ligii I, zona play-off: Astra Giurgiu – Pandurii Târgu Jiu 0-0. Teixeira (A) a fost eliminat în min. 43.
Etapa viitoare, play-off (9-11 aprilie): FC Viitorul – Astra Giurgiu (sâmbătă), Steaua – Dinamo (duminică),.Pandurii – ASA Târgu Mureş (luni).
play-out (8 – 11 aprilie): Concordia Chiajna – Petrolul (vineri), CSU Craiova – CFR Cluj (sâmbătă), Poli Timişoara – FC Voluntari (duminică), FC Botoşani – CSMS Iaşi (luni).
 
 

    

Comentarii