(FOTO) Cum a fost atmosfera la AFTERHILLS în primele două zile ale festivalului

sâmbătă, 24 iunie 2017, 18:08
1 MIN

Vremea i-a speriat pe spectatorii de la Afterhills aseară, însă azi petrecerea a început de la amiază. După ce voluntarii s-au asigurat de dimineaţă că totul este pus în ordine, muzica a început să sune în difuzoare, preparatele să sfârie pe grătare, iar berea să curgă în pahare.

Încă de pe la ora 12.00 artiştii au început să-şi pregătească „scenele” pe care vor performa, iar grafferii să îşi etaleze talentul pe nişte panouri mari acoperite cu pânză. Cei prezenţi s-au putut adăposti de soare în zonele cu hamace sau în corturile cu perne, ori s-au aşezat direct pe iarbă şi şi-au făcut selfie-uri.

Părinţii care au venit cu copiii au avut unde să se joace cu aceştia. Chiar lângă intrare este amenajat un cort pentru cei mici, iar la câţiva zeci de metri de intrare, înspre scena mare, fetiţele şi-au putut împleti părul cu tot felul de aţe colorate.

Au fost însă temerari care, pentru a se pregăti de dansul de diseară, au participat la o şedinţă de yoga cu Alice s-au şi-au arătat îndemânarea la tot felul de concursuri organizate în zona festivalului. 

Iar cine a fost de dimineaţă a putut vedea cum trupele şi artiştii îşi pregătindu-se de concertul din această seară.

Comentarii